starters-1

WordPress hosting voor starters

Bespaar jezelf een hoop tijd, geld en kopzorgen met de WordPress pakketten van Surver. Wij installeren WordPress, hosten je site op een snelle server en helpen je met WordPress onderhoud, beveiliging en aanpassingen.

Meer tijd en vrijheid voor jouw business

Onze WordPress hosting pakketten zijn perfect voor beginners; startende ondernemers en persoonlijke websites.  Allemaal vertrouwen ze op Surver om hen de service, snelheid en stabiliteit te geven die ze 24/7 nodig hebben.

Topprestaties

Des te sneller je site, des te hoger je pageviews, conversie en vindbaarheid in Google. Onze WordPress pakketten zijn geconfigureerd voor de beste prestaties. Laat je klanten niet langer wachten.

Veilig én beveiligd

De veiligheid van je website is onze hoogste prioriteit. We leveren standaard SSL, een malware scanner en maken dagelijks meerdere backups. Dataverlies en gehackte sites zijn bij ons verleden tijd.

WordPress management

Wij installeren WordPress kosteloos voor je. Via ons dashboard log je eenvoudig in op het controlepaneel van je site. Een mailadres aanmaken, je site kopiëren of een bestand uploaden? Fluitje van een cent!

WordPress experts

Een team van WordPress experts staan dagelijks klaar om je vragen te beantwoorden of om je verder te helpen. Naar wens passen we je website aan, verzorgen we het onderhoud of versnellen we je site.

WordPress onderhoud & beheer

Bij het Personal Managed pakket van Surver hoef je je geen zorgen meer te maken over het onderhoud van je site. We hosten je site en verzorgen doorlopend, de updates van WordPress, plugins en thema. Daarnaast checken we om de minuut de bereikbaarheid van je site.

Bij hosting- of WordPress gerelateerde vragen helpen wij je écht verder, geven advies of pakken werkzaamheden voor je op. We handelen pro-actief, lossen problemen op en voeren verbeteringen door waar nodig.

Snelle WordPress hosting

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie LiteSpeed webservers zijn ingericht voor maximale performance wat maakt dat je WordPress site of WooCommerce shop altijd snel laadt.
Al onze servers draaien op LiteSpeed, wat maakt dat wij kosteloos elk pakket leveren met de LiteSpeed Cache tool; de beste caching oplossing in de markt.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Scroll naar boven