enterprise-1

Haal alles uit je WooCommerce shop met Surver

Met de WooCommerce pakketten van Surver ben je verzekerd van snelle laadtijden, hoge uptime en continue veiligheid. Onze WordPress pakketten zijn geconfigureerd voor de beste prestaties. Laat je klanten niet langer wachten.

Alle voordelen van Surver

Onze pakketten zijn geschikt voor alle branches; blogs met veel bezoekers, de kapperszaak om de hoek, architectenbureaus en opleidingsinstanties. Allemaal vertrouwen ze op Surver om hen de service, snelheid en stabiliteit te geven die ze 24/7 nodig hebben.

Topprestaties

Des te sneller je site, des te hoger je pageviews, conversie en vindbaarheid in Google. Onze WooCommerce pakketten zijn geconfigureerd voor de hoogste performance.

Veilig én beveiligd

De veiligheid van je webshop is onze hoogste prioriteit. We leveren standaard SSL, een malware scanner en maken dagelijks meerdere backups. Dataverlies en gehackte sites zijn bij ons verleden tijd.

Pro-actieve monitoring

Onze uptime controles stellen ons in staat om te snel en adequaat te reageren op problemen zodat er zo min mogelijk bezoekers getroffen worden. Op deze manier kunnen wij pro-actief zijn in onze ondersteuning en ben jij altijd verzekerd van een werkende website die bereikbaar is voor jouw klanten.

WordPress experts

Een team van WordPress experts staan dagelijks klaar om je vragen te beantwoorden of om je verder te helpen? Naar wens passen we je website aan, verzorgen we het onderhoud of versnellen we je site.

Alles onder één dak

Bij de managed WooCommerce pakketten nemen wij de updates van de WordPress core, thema’s, WooCommerce en andere plugins voor onze rekening. Wij weten precies met welke prioriteit updates plaats moeten vinden en wanneer de nieuwste versie van WordPress compatibel is met het thema en de geïnstalleerde plugins. Op deze manier zorgen we ervoor dat WordPress websites veilig en stabiel blijven draaien.
Het onderhoud en beheer van je site is onze verantwoordelijkheid. Mocht er bij het updaten alsnog iets verkeerd gaan, dan lossen wij het probleem kosteloos voor je op.

Ongekend snelle hosting, voor WooCommerce

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te in te laden.
Onze nieuwste generatie LiteSpeed servers in de cloud zijn ingericht voor maximale performance, wat maakt dat je WordPress site of WooCommerce shop pagina’s ongekend snel kan uitserveren.
Kosteloos activeren we op elke cloudserver onze CacheFlow add-on waarmee doorlopend alle pagina’s, producten en berichten worden gecachete en opgeslagen in het werkgeheugen van de server met als resultaat; instant laadtijden.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Scroll naar boven