Reseller WordPress hosting

Verkoop de snelste WordPress hosting aan jouw klanten. Wij verzorgen de technische kant. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over snelheid, stabiliteit en veiligheid.

15% korting

10 accounts

Reseller hosting met LiteSpeed en NVMe opslag
119,95
p/m
Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service

20% korting

20 accounts

Reseller hosting met LiteSpeed en NVMe opslag
219,95
p/m
Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service

30 accounts

25% korting

Reseller hosting met LiteSpeed en NVMe opslag
299,95
p/m
Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service

40 accounts

35% korting

Reseller hosting met LiteSpeed en NVMe opslag
359,95
p/m
Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service

Onze WordPress experts staan voor je klaar.

Heb je vragen over onze Reseller WordPress hosting pakketten of andere diensten? Wij geven je graag advies! Voor directe vragen kun je gebruik maken van onze live chat.

Reseller hosting features

Elk account wordt compleet geleverd met snelle LiteSpeed hosting, ingebouwde caching en optimalisatie tools, als ook met een ongelimiteerd aantal mailaccounts, forwarders, FTP-accounts en databases.

De beste support. Echt!

Premium performance

Veiligheid

Volledig whitelabel (20+ credits)

Beheertools

Ook voor developers

Reseller hosting voor WordPress websites

Met de whitelabel reseller pakketten van Surver heb je de mogelijkheid om WordPress hosting te verkopen onder je eigen naam. Wij maken gebruik van de nieuwste generatie LiteSpeed webservers, NVMe opslag en ingebouwde optimalisatie tools. Zo kun jij je klanten verzekeren van de snelste laadtijden in de markt.

De technische kant van het verhaal kun je volledig overlaten aan ons. Wij verzorgen de laatste server updates, maken backups van je bestanden, en zijn bereikbaar wanneer je ons nodig hebt.

Reseller hosting - Hoe werkt het?

De meeste reseller hosting providers laten je enkel meerdere websites per pakket hosten, wat nadelig is voor de stabiliteit en snelheid van je websites. Gevaarlijk is het ook! Alle sites delen dezelfde hoofdmap waardoor installaties elkaar makkelijk kunnen infecteren met malware bij een hack.
Bij Surver zetten we elke website apart op met als voordeel dat je dedicated resources tot je beschikking hebt en je dus geen last hebt van je digitale buren. Zo draaien je websites snel, veilig en stabiel.
Onze oplossing is dan ook perfect op te schalen naar tientallen, honderden of zelfs duizenden websites, zonder in te leveren op kwaliteit, snelheid of stabiliteit. Onbeperkt doorschalen onder de vleugels van Surver is dus perfect mogelijk.
WordPress reseller hosting personal Account
WordPress reseller hosting 1 credit
WordPress reseller hosting starter Account
WordPress reseller hosting 2 credits
WordPress reseller hosting professional Account
WordPress reseller hosting 4 credits
WordPress reseller hosting business Account
WordPress reseller hosting 8 credits

Reseller hosting -
creditsysteem

Wanneer klanten groeien, groeit ook de behoefte aan meer resources. Binnen onze reseller pakketten bieden we de mogelijkheid om meerdere credits te alloceren aan één account. Zo kun je per account meer werkgeheugen instellen of het aantal CPU’s verhogen.

Dit kan niet alleen handig zijn voor grotere websites, blogs of WooCommerce webshops, maar ook wanneer je voor een website tijdelijk meer bezoekers verwacht tijdens een lopende reclame campagne.

Reseller hosting -
Performance opzet

Vrij om te schalen, waar en wanneer je maar wil. Binnen onze reseller pakketten heb je zelf de mogelijkheid om meerdere Personal accounts op te zetten, of om enkele Starter, Professional of Business accounts te activeren. Alles is mogelijk! Een account aanpassen, kan op ieder moment en is volledig kosteloos. De nieuwe resources zijn direct beschikbaar en er is geen downtime mee gemoeid.
Meer opslag nodig? Via onze manager tool upgrade je een account in 3 klikken van 5GB naar 10GB of 20GB opslag. Altijd handig wanneer je net wat extra opslagruimte nodig hebt.
WordPress reseller hosting credit systeem voorbeeld
WordPress reseller hosting credit systeem voorbeeld
WordPress reseller credit systeem

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Premium support

Hulp nodig bij het migreren, aanpassen, debuggen of optimaliseren van je WordPress site? Waar andere hosting bedrijven je niet kunnen helpen met WordPress, doen wij dat wel.

Vanaf €15 /maand

WordPress onderhoud & beheer

Buiten de hosting kunnen we bij Surver ook in bulk WordPress websites beheren en onderhouden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vanaf €29 /site

Verhuisservice

Naar wens kunnen we ook in bulk WordPress websites voor je migreren naar Surver. Bij elke migratie verzorgen we het overzetten van alle files, databases, DNS, mailaccounts en domeinnaam.
Vanaf €75 /uur

WordPress servicedesk

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig wanneer je WordPress gerelateerde werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare en specialistische partij.
Vanaf €75 /uur

Debugging & coding

Geeft je website een error na een update, worden pagina’s niet geladen of loop je vast op een re-direct? Wij weten raad met jouw probleem!

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je reseller pakket aan te passen. Je kunt de up- of downgrade rechtstreeks aanvragen via je account bij Surver waarna wij het aantal credits zullen aanpassen.
Dat kan zeker! Binnen onze reseller pakketten heb je zelf de mogelijkheid om meerdere Personal accounts op te zetten, of om enkele Starter, Professional of Business accounts te activeren. Alles is mogelijk! Een account aanpassen, kan op ieder moment en is volledig kosteloos. De nieuwe resources zijn direct beschikbaar en er is geen downtime mee gemoeid.

Elk reseller pakket komt met ruime hoeveelheid NVMe opslag. Deze schijfruimte kun je vrij verdelen over de verschillende accounts. Vrijwel geen enkele reseller heeft ooit meer schijfruimte nodig gehad. Het toepassen van een limiet is echter noodzakelijk om de nodige performance en stabiliteit te kunnen blijven garanderen.

Dat kan zeker! Per account kun je 5, 10 of 20GB alloceren. Buiten de hoeveelheid werkgeheugen en het aantal CPU’s kun je in je eigen hosting aanbod dus ook een onderscheid maken in de hoeveel opslag je beschikbaar wilt stellen voor je klanten.

Bij Surver werken we bij onze reseller hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos een WordPress hosting pakket uitvoering testen. Op de verloopdatum nemen we contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening waarna je vrijblijvend de keuze hebt om een reseller pakket bij ons af te sluiten.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

Scroll naar boven