Managed WooCommerce hosting

Met de Managed WooCommerce pakketten ben je verzekerd van snelle laadtijden, hogere conversie en altijd de beste support van onze WordPress experts.

Starter

Voor startende webshops

43,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 4,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Starter extra's
Beste keuze

Professional

Voor groeiende webshops

76,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 7,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Professional extra's

Business

Voor grote, drukbezochte webshops

164,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 15,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Business extra's

Altijd inbegrepen, bij elk pakket

Onze WordPress experts staan voor je klaar.

Heb je vragen over onze Managed WooCommerce pakketten of andere diensten? Wij geven je graag advies! Voor directe vragen kun je gebruik maken van onze live chat.

Snelle Managed WooCommerce hosting

Onze LiteSpeed webservers zijn geoptimaliseerd voor maximale performance. Wij bieden de laatste nieuwe technieken op hard- en software niveau zoals NVMe opslag en caching op server niveau. Een gouden combinatie die maakt dat je site stukken sneller is in vergelijking met onze concurrentie.

Verder zijn onze Managed WooCommerce pakketten standaard uitgerust met LiteSpeed Cache; de best beschikbare caching oplossing in de markt. Deze tool maakt het gebruik van losse caching plugins zoals WP Rocket, W3 Total cache of WP Fastest Cache bij Surver totaal overbodig.

Onderhoud & beheer

Bij de managed WooCommerce pakketten nemen wij de updates van de WordPress core, thema’s, WooCommerce en andere plugins voor onze rekening. Wij weten precies met welke prioriteit updates plaats moeten vinden en wanneer de nieuwste versie van WordPress compatibel is met het thema en de geïnstalleerde plugins. Op deze manier zorgen we ervoor dat WordPress websites veilig en stabiel blijven draaien.

Het onderhoud en beheer van je site is onze verantwoordelijkheid. Mocht er bij het updaten alsnog iets verkeerd gaan, dan lossen wij het probleem kosteloos voor je op.

Volledig geoptimaliseerd

De snelheid van je webshop draagt niet alleen bij aan een betere gebruikerservaring voor je bezoekers, maar bepaalt ook de ranking van je site in de zoekresultaten. Onze LiteSpeed webservers & caching tools zorgen ervoor dat je website sneller laad, maar het is ook belangrijk je website waar mogelijk te optimaliseren.

Afhankelijk van het gekozen pakket stellen wij LiteSpeed cache voor je in, comprimeren we alle afbeeldingen en zetten we deze over naar WebP. Verder optimaliseren we naar wens ook de database en alle Javascript/CSS.

Onderneem zorgeloos

Om de minuut controleren we jouw webshop op bereikbaarheid. Deze uptime controles stellen ons in staat om te snel en adequaat te reageren op problemen zodat er zo min mogelijk bezoekers getroffen worden. Op deze manier kunnen wij pro-actief zijn in onze ondersteuning en ben jij altijd verzekerd van de hoogste mogelijke uptime en een site die bereikbaar is voor jouw klanten.

Verder vinden we het belangrijk dat je webshop veilig is. Zo monitoren we jouw site doorlopend op zwakke wachtwoorden of plugins die niet meer worden ondersteund. Verder beveiligen we jouw site actief tegen inbraakpogingen en scannen wij onze volledige infrastructuur dagelijks op malware of hacks.

Managed WooCommerce features

De Managed WooCommerce pakketten bij Surver zijn erg uitgebreid. Zo garanderen wij niet alleen de snelste laadtijden, maar bieden ook uitgebreide service en onderhoud waardoor je veel tijd bespaart.

Kosteloze migratie

Migreer je vanuit een andere hosting partij? Wij migreren kosteloos alle files, databases, DNS zones, domeinen en mailaccounts naar Surver, zonder dataverlies.

Automatische backups

Twee keer per dag maken wij een backup van al je bestanden, e-mails en databases; naar wens eenvoudig en snel tot 150 dagen te herstellen via cPanel.

Hack vrij garantie

Onze servers zijn zeer goed beveiligd. Daarnaast beveiligen we je WordPress site ook preventief tegen malware. Mocht je site toch gehackt worden dan maken we deze kosteloos voor je schoon.

NVMe SSD opslag

Met een directe verbinding op het moederbord zijn lees- en schrijftijden van onze pakketten bijna 30x sneller dan reguliere HDD opslag en 7x sneller in vergelijking met SSD.

Periodieke rapportage

Graag brengen we je ook maandelijks op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden, uptime en bijgewerkte thema’s en plugins.

Gratis domeinnaam

Volledig kosteloos bieden we bij elk Managed pakket één gratis .NL, .BE, .EU of .COM domeinnaam.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Premium support

Hulp nodig bij het migreren, aanpassen, debuggen of optimaliseren van je WordPress site? Waar andere hosting bedrijven je niet bij helpen, doen wij dat wel. 
Vanaf €75 /uur

WordPress servicedesk

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig wanneer je WordPress gerelateerde werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare en specialistische partij.
Vanaf €75 /uur

Debugging & coding

Geeft je website een error na een wijziging, worden pagina’s niet geladen of loop je vast op een re-direct? Wij weten raad met jouw probleem!

€29 /keer

Backup herstellen

Backups zijn handig en snel te herstellen in cPanel met hulp van onze uitgebreide handleidingen. Geef je het werk liever uit handen, dan helpen wij je graag!
€199 /installatie

Snelheidsoptimalisatie

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig wanneer je WordPress gerelateerde werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare en specialistische partij.

Veelgestelde vragen

Een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo komen er continue vernieuwde versies van WordPress, thema’s en plugins uit die jouw website stabiel en veilig houden. Wij plannen het onderhoud periodiek in en zorgen ervoor dat updates pas worden uitgevoerd als alle onderdelen compatibel zijn met elkaar. Zo is jouw website altijd snel, veilig en up-to-date.

Een Managed pakket biedt ook veel meer dan alleen hosting en onderhoud. Zo sturen wij je periodiek een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, bieden we een hackvrij-garantie, checken we je website elke minuut op bereikbaarheid en bieden we 24/7 support.

Bij Surver zijn we grote voorstander van kwaliteit, die we alleen maar kunnen garanderen door het onderhoud te laten uitvoeren door technische medewerkers van Surver. Of het nu gaat om een plugin update, debugging van een thema of het direct handelen wanneer je website uit de lucht gaat; ons team staan 24/7 voor je klaar!

Bij Surver is de contractperiode gelijk aan de facturatie periode, met een minimum van 3 maanden. Na deze periode kun je op ieder moment opzeggen.

Met meer dan 10 jaar WordPress ervaring weten we waar we over praten! Voor elke update maken we eerst een extra backup van de site. Mocht er tijdens het onderhoud iets verkeerd gaan, dan plaatsen we deze direct terug. Bij iedere update wordt je WordPress site ook uitvoerig door ons getest, zodat we er zeker van zijn dat er geen conflicten ontstaan en je site perfect werkt. Mocht het niet mogelijk zijn een thema of plugin te updaten, dan nemen we altijd contact met je op en zoeken we samen naar een oplossing. 

Binnen onze Managed pakketten verzorgen wij de hosting, het technisch onderhoud, beveiliging en optimalisatie van jouw WordPress website. Mocht je tekst of foto’s willen wijzigen, of een pagina willen toevoegen, dan kunnen we je daar ook zeker bij helpen. Kleine aanpassingen worden vaak kosteloos door ons uitgevoerd. Bij grotere werkzaamheden maken we eerst netjes een offerte op.

Dat kan helaas niet. Wij onderhouden alleen websites die ook door ons worden gehost. Dit om een constante kwaliteit te kunnen garanderen. We willen je ook kunnen helpen als een website uit de lucht gaat of als je mail niet werkt, wat natuurlijk niet kan als de website niet door ons wordt gehost. Stabiele en snelle LiteSpeed hosting met NVMe opslag is onderdeel van elk Managed pakket en naar wens verhuizen we ook je site, mail en domein naar Surver.

Zeker! Bij Surver bieden we resellers ook de mogelijkheid het onderhoud van WordPress websites uit te besteden aan onze support. Naar wens kunnen wij zelfs whitelabel support bieden aan jouw klanten. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op zodat we een passend voorstel voor je kunnen maken.

Geen schema gevonden.
Scroll naar boven