WordPress gehackt?

Bij Surver hebben we meer dan 8 jaar ervaring met het schoonmaken van gehackte websites en WordPress hosting, onderhoud en beveiliging. Onze WordPress experts zorgen ervoor dat je website binnen 24 uur weer schoon online is.

Managed WordPress hosting

Beste keuze

Hack vrij én beveiligd. Incl. hack vrij garantie, snelle hosting en WordPress onderhoud.

19,95
vanafprijs
per maand
Malware verwijderen
WordPress beveiligen
Managed WordPress

Schoonmaken & beveiligen

Hack vrij én beveiligd tegen nieuwe hack pogingen.

229,-
Eénmalig
Malware verwijderen
WordPress beveiligen
Managed WordPress

WordPress schoonmaken

Alle malware verwijderd uit je WP site; binnen 24 uur.

129,-
Eénmalig
Malware verwijderen
WordPress beveiligen
Managed WordPress

Gehackte website repareren

Is je WordPres site gehackt? Geen nood, wij kunnen elke gehackte WordPress website schoonmaken en weer online krijgen. Bij Surver hebben we jaren ervaring met WordPress en het schoonmaken en beveiligen van gehackte websites.
Wil je zeker weten dat je website nooit meer wordt gehackt? Stap dan over naar Surver en wij verzorgen de verhuizing, beveiliging, hosting en het onderhoud van jouw WordPress website.

Kies voor Surver

Wij zijn de experts op het gebied van WordPress. We zijn bekend met alle soorten hacks waardoor we elke site schoon kunnen krijgen. Naar wens kunnen we je website ook extra beveiligen.

Rapportage

Naderhand krijg je van ons een rapportage met de gevonden hacks en de uitgevoerde werkzaamheden.

Jarenlange ervaring

Wij zijn de experts op het gebied van WordPress. We zijn bekend met alle soorten hacks waardoor we elke site schoon kunnen krijgen.

Garantie

Bij elk pakket geven we 30 of 90 dagen garantie. Stap je over naar Surver dan krijg je 100% hack vrij garantie.

Niet goed, geld terug

Lukt het ons niet om de website schoon te maken? Dan krijg je gewoon het betaalde bedrag terug. 

Uitstekende service

Gedurende het hele proces houden we je op de hoogte van de voortgang. Wij reageren altijd zeer snel op vragen.

Snel terug online

Binnen 24 uur maken we je website schoon en is je website weer online. Wel zo fijn.
5/5

Trots op onze 5-sterren reviews

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Hoe wij een gehackte website schoonmaken

1. Dienst bestellen
Kies het pakket dat het beste past bij je wensen. Heb je advies nodig, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Na je bestelling kunnen we direct voor je aan de slag!
2. Inloggegevens aanleveren

Na het plaatsen van de bestelling vul je ons reparatieformulier in. Wij hebben de inloggegevens van de hosting omgeving en WordPress nodig. In de tussentijd is onze helpdesk bereikbaar voor vragen.

3. Controle gegevens

Na ontvangst van de gegevens gaan we voor je aan de slag! De komende 24 uur scannen we je website (zowel de bestand als de database) en verwijderen we de malware. Naar wens wordt je website ook beveiligd.

4. Opschonen site
We gaan voor je aan de slag! De komende 24 uur scannen we je website en verwijderen we de malware. Naar wens wordt je website ook beveiligd.
5. Opstellen rapportage
Nadat we de website hackvrij hebben gemaakt stellen we een rapport op waarin alle  informatie omtrent de hack, beveiligingsmaatregelen en tips duidelijk uiteengezet worden. Bij vragen mag je altijd contact opnemen.
6. Oplevering
Na oplevering zijn we altijd bereikbaar voor vragen. Ook adviseren we je graag over onze managed pakket, volledig vrijblijvend.

Hulp nodig met het schoonmaken van je gehackte website?

Veelgestelde vragen

Misschien heb je het al geprobeerd, maar het kan heel moeilijk zijn om een website weer helemaal schoon te krijgen. Wij hebben veel ervaring met WordPress en het verwijderen van malware, daarom raden we je aan het door een professional te laten oplossen.
Wij geven korting als er meerdere websites zijn gehackt. Je kan het beste contact met ons opnemen via support@surver.nl zodat wij je een offerte op maat kunnen toe sturen.

Wij geven korting als er meerdere websites zijn gehackt. Je kan het beste contact met ons opnemen via support@surver.nl zodat wij je een offerte op maat kunnen toe sturen.

Wij geven korting als er meerdere websites zijn gehackt. Je kan het beste contact met ons opnemen via support@surver.nl zodat wij je een offerte op maat kunnen toe sturen.

Op onze WP schoonmaken & beveiligen -pakket geven wij 90 dagen garantie. Mocht je website binnen die periode opnieuw gehackt worden dan wordt het probleem volledig kosteloos door ons opgelost.

De beste manier is om een veilige hosting partij uit te kiezen en je website goed te laten onderhouden. Surver biedt betaalbare WordPress totaalpakketten waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging, hosting of snelheid van je website. Bij Surver garanderen wij een veilige en onderhoudsvrije website 365 dagen per jaar. Kijk hier voor een overzicht van onze Managed WordPress pakketten.

De hackvrijgarantie waarborgt dat, indien uw website binnen de gestelde termijn opnieuw gehackt wordt, Surver de verantwoordelijkheid neemt om de website kosteloos opnieuw op te schonen. Hieronder volgen de voorwaarden die van toepassing zijn op onze hackvrijgarantie:

  1. 30 Dagen Hackvrijgarantie voor WordPress: De garantie is geldig zolang de website-eigenaar of gebruiker alle beveiligingsadviezen opvolgt die door Surver worden verstrekt na het opschonen van de website.

  2. 90 Dagen Hackvrijgarantie met Inbegrip van Updates: Deze garantieperiode is van kracht zolang Surver de mogelijkheid heeft om alle plugins, thema’s en WordPress-core naar behoren te updaten of opnieuw te installeren.

  3. Managed WordPress Hosting: In het ongelukkige geval dat uw website wordt gecompromitteerd, zal Surver de site kosteloos opschonen. Vervolgens zullen we samen met u overleggen om preventieve maatregelen te treffen om toekomstige beveiligingsincidenten te voorkomen.

Belangrijke Opmerking: Als de huidige hostingprovider niet bereid of in staat is om samen te werken, bijvoorbeeld door de beveiliging van het hostingpakket te verbeteren of een specifiek serverproces te beëindigen, kan Surver geen garantie bieden.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.
Scroll naar boven