Confident male technician installing servers in enterprise datacenter for cloud hosting.

Prijswijzigingen voor enkele diensten

Beste klant,

Zoals bij veel andere bedrijven hebben de stijgende kosten een zeer grote impact op de bedrijfsvoering. Dit jaar zien we de grootste stijging ooit op de inkoopprijzen van energie, hardware en licenties. Ook speelt de zeer ongunstige Dollar/Euro wisselkoers een grote rol.

Helaas zijn ook wij bij Surver genoodzaakt om deze verhogingen het komend jaar door te berekenen aan onze klanten. Voor alle bestaande hosting diensten gaan we daarom over tot een beperkte prijsverhoging van tussen de 8 a 10%. Deze worden van kracht op verlengingen die worden gedaan op of na 1 februari 2023. Deze verhoging geldt overigens alleen voor de diensten die maandelijks, per kwartaal of per 6 maanden worden gefactureerd. Bij een jaarabonnement hanteren we nog het bestaande tarief.

We zijn ervan bewust dat deze wijzigingen gevolgen zullen hebben voor jouw projecten en/of klanten, waarom we je hier graag zo spoedig mogelijk van op de hoogte willen brengen. We zijn je erg dankbaar voor onze samenwerking en zoals je van ons gewend bent blijven we onverminderd ons best doen om je snel en vakkundig verder te helpen op het gebied van WordPress, hosting, e-mail en domeinregistraties.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan kun je rechtstreeks een mail sturen naar support@surver.nl.

We kijken in ieder geval alvast uit naar een succesvolle en mooie samenwerking in 2023!

Met vriendelijke groet,
Team Surver

Aangepaste tarieven

De aangepaste tarieven zijn al terug te vinden op onze website:

WordPress hosting: surver.nl/wordpress-hosting/wordpress-hosting-pakketten
WooCommerce hosting: surver.nl/wordpress-hosting/woocommerce-hosting-pakketten
Elementor hosting: surver.nl/wordpress-hosting/elementor-hosting-pakketten
Managed WordPress hosting: surver.nl/wordpress-hosting/managed-wordpress-hosting-pakketten
Managed WooCommerce hosting: surver.nl/wordpress-hosting/managed-woocommerce-hosting-pakketten
Reseller WordPress hosting: surver.nl/wordpress-hosting/reseller-wordpress-hosting-pakketten

Vanwege een registry prijswijziging (.NL) en ongunstige wisselkoersen zijn ook de inkoopsprijzen voor Dollar gerelateerde extensies (.COM, .NET & .INFO) flink gestegen. Onderstaand de aangepaste prijzen (excl. BTW) voor een registratie of verlenging op of na 1 februari 2023.

.com – €17,50
.net – €17,50
.info – €25,-
.nl – €12,50

Veelgestelde vragen

Per wanneer gaat de wijziging in?
De prijzen voor nieuwe klanten werden ingevoerd op 1 november 2022. Voor onze bestaande klanten worden de nieuwe prijzen actief op of na 1 februari 2023, maar pas op het moment dat voor de betreffende dienst een verlenging aan de orde is. Wanneer je een dienst vooruit hebt betaald tot bijvoorbeeld 30 juni 2023, dan krijg je pas op 1 juli 2023 een factuur met het nieuwe tarief.

Ik ben recent klant geworden, hoe zit het voor mij?
Alle diensten die besteld zijn na 1 november 2022 zijn al actief onder de nieuwe prijzen.

Voor welke diensten worden de prijzen aangepast?
De nieuwe prijzen zijn van toepassing op alle hosting gerelateerde diensten; WordPress hosting, WooCommerce hosting, Managed WordPress hosting, Managed WooCommerce hosting en de Reseller WordPress hosting pakketten. De prijzen voor de Managed (Performance) Cloud servers blijven onveranderd.

De prijzen voor het registreren of verhuizen van de meeste domeinnamen blijven ook ongewijzigd. Wél zullen we de registratiekosten wijzigen voor onze klanten die eerder een domein tegen kortingstarief hebben aangeschaft.

Mag ik mijn abonnement verlengen voor een jaar om zo gebruik te maken van het kortingstarief?
Ja, dat is zeker mogelijk! Stuur hiervoor een mail naar support@surver.nl.

Hoe zit het met bestaande diensten?
Wanneer je diensten tot een bepaalde periode hebt vooruitbetaald verandert er niets. De nieuwe prijs wordt pas actief bij het verlengen van de dienst. Indien je bijvoorbeeld op 1 oktober 2022 een WordPress hosting pakket hebt aangeschaft of verlengd voor 6 maanden, dan wordt de nieuwe prijs pas actief bij het verlengen van deze dienst op 1 april 2023.

Mocht je van het kortingstarief gebruik willen maken dan is het ook mogelijk je abonnement te verlengen voor 12 maanden. Stuur hiervoor een mail naar support@surver.nl.

Waar komt de prijsverhoging vandaan?
Hoofdzakelijk uit de grote stijging in energiekosten, prijsverhogingen voor zowel hard- als software van onze leveranciers als ook de zeer ongunstige Dollar/Euro wisselkoers. Dit laatste is van toepassing op de vele licenties (vb. cPanel, LiteSpeed, Imunify, SpamExperts, CloudLinux, etc) die in gebruik zijn voor onze infrastructuur, welke veelal in Dollars worden betaald.

Deel dit bericht:
LinkedIn
Twitter
Facebook
Email
WhatsApp

Meer nieuws van Surver

Prijswijzigingen voor enkele diensten

Zoals bij veel andere bedrijven hebben de stijgende kosten een zeer grote impact op de bedrijfsvoering. Dit jaar zien we de grootste stijging ooit op de inkoopprijzen van energie, hardware en licenties.

Surver statuspagina

De afgelopen week hebben we een gloednieuw status systeem opgezet, waarop alle aankomende onderhoudsmeldingen en lopende storingen gemeld zullen worden.

Surver lanceert nieuwe website

Vandaag is het eindelijk zover! Sinds enkele maanden zijn we druk bezig geweest met het opbouwen van een volledige nieuwe website.

Scroll naar boven