CacheFlow

Jouw WordPress site; extreem snel, altijd!

Altijd in de cache, vanaf €14,95 per maand

Wat is CacheFlow?

Het beste is om altijd alle pagina’s van je WordPress website in de cache te hebben, echter is dat niet de realiteit. De inhoud van je pagina wordt bij het eerste bezoek maar voor een beperkte tijd bewaard. Bij elke aanpassing wordt je cache ook weer geleegd. In de praktijk laat je dus veel performance en conversie liggen.
CacheFlow lost dit probleem volledig op door alle pagina’s en producten te crawlen en op te slaan in het werkgeheugen van de server. Hierdoor laadt jouw website altijd extreem snel in, met een hogere conversie, lagere bounce rate en klik-prijs tot gevolg. CacheFlow is zeker aan te raden wanneer je een website hebt met veel pagina’s of producten of wanneer je adverteert.

Vergelijking

Vergelijking CacheFlow Reguliere cache Geen cache
Wanneer in de cache Altijd Na bezoek Nooit
Pagina’s of producten in de cache Alle Na bezoek Geen
Laadtijd Extreem snel Snel Normaal
Crawler functionaliteit
Caching op basis van sitemap
Geschiktheid voor veel pagina’s of producten
Caching niet frequent bezochte pagina’s Altijd Soms Nooit

Veelgestelde vragen

Werkt CacheFlow automatisch?

Nadat we de CacheFlow functie hebben geactiveerd op je pakket configureren wij jouw WordPress website. Wij koppelen alle nieuwe functies aan de LiteSpeed cache plugin, zodat je vanuit daar alle functies kunt beheren. Tevens stellen we een cronjob in zodat alle pagina, producten en posts automatisch gecrawled worden.

Wat als mijn webshop extreem veel pagina's heeft?

Wanneer je een website hebt met honderden pagina’s, of een WooCommerce shop met duizenden producten dan kan het zijn dat de crawler niet voldoende tijd heeft om alle pagina’s in de CacheFlow te plaatsen. In dit geval worden de meest belangrijke pagina’s in de cache geplaatst. Er is verder geen limiet aan het aantal pagina’s of producten, wat zeer interessant is als je veel content, pagina’s of producten hebt draaien.

Welke pagina's worden gecrawled?

Standaard volgt de crawler de sitemap van je site, die wij voor je instellen. De crawler plaatst de pagina’s in de cache op volgorde van belangrijkheid. Je kunt ons ook een overzicht sturen van de meest belangrijke pagina’s die je wilt laten crawler, dan zorgen wij ervoor dat we dit voor je instellen.

Kan ik de status van Surver Cache inzien?

CacheFlow is gekoppeld aan de Litespeed caching plugin. Hier is een dashboard aan gekoppeld waarin je de status en andere instellingen kunt raadplegen. Het proces loopt volledig automatisch, dus er is geen technische kennis vereist. Natuurlijk kun je bij vragen ook altijd bij ons terecht.

Moet de crawler geupdate worden?

Nee, dat is niet nodig. De functie werkt volledig automatisch en plaats jouw pagina’s in de cache aan de hand van jouw sitemap of persoonlijke voorkeur. De updates van Litespeed kunnen wij naar wens voor je verzorgen. Zo is WordPress onderhoud, optimalisatie en beveiliging van jouw WordPress site onderdeel van onze ‘Managed WordPress’-pakketten.

Hoelang duurt de installatie?

De installatie en configuratie vanCacheFlow realiseren we binnen één werkdag. Plaats je je bestelling in de voormiddag, dan kunnen we de setup vaak dezelfde dag nog voor je afronden.

CacheFlow opties

CacheFlow wordt kosteloos geleverd bij het Business Managed WooCommerce pakket. Het is ook mogelijk de dienst als add-on te bestellen bij overige (Managed) hosting pakketten.

Business

Voor grote webshops

€149,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

20GB NVMe

Werkgeheugen:

4GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Managed WooCommerce extra’s:

Extra’s:

CacheFlow

Incl. installatie en configuratie

€14,95

/maand

over-ons-2

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze CacheFlow add-on en hoe deze tool het verschil maakt voor jouw website of webshop?

We helpen je graag! Neem contact met ons op per mail, chat of telefonische en we geven je graag meer uitleg.

Scroll naar top