Snel, stabiel & zeker – Volledig geoptimaliseerd voor WordPress

Maak een eind aan je trage WordPress website. Bij Surver bieden we de nieuwste vorm van hosting; LiteSpeed servers met snelle NVMe SSD opslag, volledig geoptimaliseerd voor WordPress. Met deze opzet komen jouw bezoekers gegarandeerd op een snelle website. Altijd.

Maximale WordPress performance

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie LiteSpeed webservers zijn ingericht voor maximale performance. Dit maakt dat je WordPress site of WooCommerce shop altijd snel laadt.

Met een snelle site converteren bezoekers beter, stijgt je ranking in de zoekmachines en dalen eventuele advertentiekosten, met hogere kwaliteitsscores en meer bezoekers tot gevolg.

Premium WordPress caching

Al onze servers draaien op LiteSpeed. Bij elk pakket leveren wij kosteloos de LiteSpeed Cache tool; de beste caching oplossing in de markt.

Via LiteSpeed Cache worden alle pagina’s kant-en-klaar in het werkgeheugen van de server opgeslagen zodat ze snel aan de bezoeker getoond kunnen worden. Verder biedt de tool de mogelijkheid om afbeeldingen te optimaliseren of CSS/JS te comprimeren om zo de Google PageSpeed resultaten te verbeteren.

LiteSpeed Cache
WP Rocket
Varnish Cache
W3 Total Cache
WP Fastest Cache
WP Super Cache
Geen cache

Volledig geoptimaliseerd, zonder WordPress plugins

Naast LiteSpeed Cache bieden we ook de Image Optimizer waarmee je in één klik – volledig automatisch en zonder verlies van kwaliteit –  alle afbeeldingen in je WordPress installatie comprimeert.

De Image Optimizer wordt kosteloos geleverd bij elk hosting pakket en maakt het gebruik van andere premium – vaak betaalde – tools zoals Smush of Imagify overbodig.

Maximale WordPress prestaties

Krachtige servers

Onze nieuwste generatie (2022) AMD Ryzen™ 9 5950X servers draaien op LiteSpeed en zijn ingericht voor maximale stabiliteit, snelheid en veiligheid.

Geïsoleerde container

Bij Surver plaatsen we elke website in een aparte, geïsoleerde container. Op deze manier kunnen we de stabiliteit van je WordPress site garanderen en heb je nooit last van je digitale buren.

NVMe opslag

Onze servers draaien volledig op NVMe SSD schijven die zorgen voor een drastisch verbeterde reactie- en laadtijd. Sites bij Surver laden zo niet alleen sneller, maar scoren ook beter in de zoekmachines.

Modernste technieken

LiteSpeed, HTTP/2, CloudLinux, bruteforce protectie, automatische malware opschoning en kosteloze SSL-certificaten: bij Surver bieden we tools die je een hoop geld, tijd en kopzorgen besparen.

De beste uptime

Downtime kost geld. Wij weten hoe belangrijk het is om online te blijven met je site of shop. Geen paniek; wij garanderen een uptime van maximaal 99,99%.

Resource scaling

Naar wens kunnen we de hoeveelheid rekenkracht van je pakket of server opschalen. Dit kan handig zijn bij een lopende reclamecampagne of wanneer je tijdelijk iets meer rekenkracht nodig hebt.

CacheFlow voor WordPress websites

Het beste is om altijd alle pagina’s van je WordPress website in de cache te hebben, echter is dat niet de realiteit. De inhoud van je pagina wordt bij het eerste bezoek maar voor een beperkte tijd bewaard. Bij elke aanpassing wordt je cache ook weer geleegd. In de praktijk laat je dus veel performance en conversie liggen.

De LiteSpeed Crawler lost dit probleem volledig op door alle pagina’s en producten te crawlen en op te slaan in het werkgeheugen van de server. Hierdoor laadt jouw website altijd extreem snel in, met een hogere conversie, lagere bounce rate en klik-prijs tot gevolg. De LiteSpeed Cache Crawler is zeker aan te raden wanneer je een website hebt met veel pagina’s, producten of wanneer je adverteert.

				
					curl -fsSL https://packages.redis.io/gpg | sudo gpg --dearmor -o /usr/share/keyrings/redis-archive-keyring.gpg

echo "deb [signed-by=/usr/share/keyrings/redis-archive-keyring.gpg] https://packages.redis.io/deb $(lsb_release -cs) main" | sudo tee /etc/apt/sources.list.d/redis.list

sudo apt-get update
sudo apt-get install redis

done
				
			

Redis voor database-intensieve websites

Bij Surver verhogen we de laadsnelheid van je site door Redis Object Cache te activeren; een cache op serverniveau die alle resultaten van database query’s opslaat zodat deze sneller uitgeserveerd kunnen worden.

Wereldwijd netwerk

Wij verbeteren de prestaties van je WordPress website verder door je Managed Cloud server op te zetten in een datacentrum dicht bij je doelgroep. Op deze manier verbeteren we de laadtijd verder en hoeven bezoekers minder lang te wachten tot pagina’s geladen zijn. Zo converteren bezoekers beter en stijgt je ranking in de zoekmachines.

Momenteel ondersteunen we de volgende locaties: Amsterdam, Londen, Frankfurt, New York, Toronto, San Francisco, Bangalore & Singapore.
Scroll naar boven