blogger-1

Geef jouw bezoekers de beste online leeservaring

Een snelle site waarbij elk artikel volledig geoptimaliseerd en opgeslagen wordt in de cache. Gegarandeerd een betere vindbaarheid en betere ervaring voor je bezoekers.

Alle voordelen van Surver

Onze pakketten zijn geschikt voor alle branches; blogs met veel bezoekers, de kapperszaak om de hoek, architectenbureaus en opleidingsinstanties. Allemaal vertrouwen ze op Surver om hen de service, snelheid en stabiliteit te geven die ze 24/7 nodig hebben.

Topprestaties

Om je blog optimaal te laten werken maken we gebruik van de nieuwste servers, de laatste caching technieken en optimalisatie tools. Verder limiteren wij niet het aantal bezoekers per maand. Zo kun jij probleemloos doorgroeien.

Veilig én beveiligd

De veiligheid van je website is onze hoogste prioriteit. We leveren standaard SSL, een malware scanner en maken dagelijks meerdere backups. Dataverlies en gehackte sites zijn bij ons verleden tijd.

WordPress management

Wij installeren WordPress kosteloos voor je. Via ons dashboard log je eenvoudig in op het controlepaneel van je site. Een mailadres aanmaken, je site kopiëren of een bestand uploaden? Fluitje van een cent!

WordPress experts

Een team van WordPress experts staan dagelijks klaar om je vragen te beantwoorden of om je verder te helpen. Wil je door ons team aanpassingen laten uitvoeren of wil je met ons sparren over een technisch vraagstuk. Bij Surver helpen we je graag verder!

Alles onder één dak

Bij de Managed WordPress pakketten van Surver hoef je je geen zorgen meer te maken over de snelheid, stabiliteit en veiligheid van je blog. Wij hosten en monitoren je site doorlopend en verzorgen periodiek de updates van WordPress, het thema en de plugins.

Bij Surver hebben we ook de technische kennis in huis om je te ondersteunen met Google Analytics, Search Console, affiliate links of andere integraties.

Snelle WordPress hosting

Op onze LiteSpeed webserver is jouw WordPress website op zijn best. Al onze pakketten worden verder ook standaard opgeleverd met de LiteSpeed Cache – tool waarmee pagina’s in een ongekende snelheid kunnen worden uitgeladen.
Met cPanel is het beheren van je WordPress hosting pakket nog nooit zo eenvoudig geweest. In een mum van tijd installeer je WordPress, maak je een e-mailaccount aan of configureer je SSL.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Scroll naar boven