Experts in WordPress

Met meer dan 10 jaar WordPress ervaring weten wij hoe je een WordPress website repareert en draaiende houdt. Neem contact op voor een indicatie van de kosten.
Klanten waarderen ons met
5/5

Website reparatie​

Doet je WordPress site het niet meer? Krijg je bijvoorbeeld een error 500 of alleen een wit scherm te zien? Wij repareren je WordPress website binnen 24 uur en geven je tips om dit in de toekomst te voorkomen!
Vraag een analyse aan en je krijgt van ons een prijsindicatie om het probleem te verhelpen.
Wil je zeker weten dat je website nooit meer wordt gehackt? Stap dan over naar Surver en wij verzorgen de verhuizing, beveiliging, hosting en het onderhoud van jouw WordPress website.

Waar kunnen we bij helpen

Werkt er iets niet of geeft WordPress een foutmelding? Wij repareren je website in een handomdraai.

Trots op onze 5-sterren reviews

5/5

Altijd een goedwerkende site?

Wil je je geen zorgen meer maken over de werking van je website? Surver helpt je waar nodig!

WordPress zonder zorgen

Surver onderhoudt en host honderden WordPress sites. Wij weten hoe je een WordPress website draaiende houdt. Wij verzorgen onder andere:
Maak je nooit meer zorgen over een kapotte site door over te stappen naar Surver. Wij helpen je graag.

Overstappen naar Surver

Surver biedt Managed WordPress Hosting waarbij wij het onderhoud van jouw WordPress website verzorgen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over je website. Surver houdt je website up to date en zorgt er voor dat je website het altijd doet.
Als je overstapt naar Surver repareren en verhuizen we je website kosteloos. Geen zorgen en gedoe meer, wij weten hoe WordPress werkt en hoe we het beste uit jouw website kunnen halen. Kijk hieronder naar onze pakketten.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.
Scroll naar boven