Confident male technician installing servers in enterprise datacenter for cloud hosting.

Next level hosting in de cloud. Razendsnel, veilig & schaalbaar

Bij Surver bieden we de nieuwste LiteSpeed servers in de cloud. Til jouw WooCommerce shop naar het volgende niveau met de hoogst mogelijke uptime, snelste laadtijden en dedicated resources.

Alle voordelen van Surver

Onze pakketten zijn geschikt voor alle branches; blogs met veel bezoekers, de kapperszaak om de hoek, architectenbureaus en opleidingsinstanties. Allemaal vertrouwen ze op Surver om hen de service, snelheid en stabiliteit te geven die ze 24/7 nodig hebben.

Topprestaties

Onze cloudservers zijn ingericht voor de hoogst mogelijke performance. Met onze LiteSpeed servers en features zoals CacheFlow, Redis en dedicated resources garanderen wij de hoogst mogelijke performance. Altijd.

Veilig én beveiligd

Jouw data is veilig bij Surver. Dagelijks maken wij meerdere backups van jouw server die we in meerdere externe datacenters opslaan. Verder verzorgen wij al het technisch onderhoud van jouw server en monitoren we doorlopend de bereikbaarheid van je site.

Server management

Bij Surver nemen we verder de setup en het volledige management en beheer van alle besturingssoftware voor onze rekening. We installeren LiteSpeed Cache voor instant laadtijden, installeren een SSL certificaat, firewall en configureren de juiste PHP instellingen.

WordPress experts

Een team van WordPress experts staan dagelijks klaar om je vragen te beantwoorden of om je verder te helpen. Naar wens passen we je website aan, verzorgen we het onderhoud of versnellen we je site.

Managed Cloud voor WordPress

Onze nieuwste generatie LiteSpeed servers in de cloud zijn ingericht voor maximale performance, wat maakt dat je WordPress site of WooCommerce shop pagina’s ongekend snel kan uitserveren.
Kosteloos activeren we op elke cloudserver onze CacheFlow add-on waarmee doorlopend alle pagina’s, producten en berichten worden gecachete en opgeslagen in het werkgeheugen van de server met als resultaat; instant laadtijden.

Managed Performance Cloud

Bij onze Performance Cloud pakketten alloceren wij dedicated resources en richten WordPress in voor ongekend snelle laadtijden. Wij verzorgen ook doorlopend de updates van de WordPress core, thema’s en plugins. Wij weten precies met welke prioriteit updates plaats moeten vinden en wanneer de nieuwste versie van WordPress compatibel is met het thema en de geïnstalleerde plugins. Zo zorgen we ervoor dat jouw shop veilig en stabiel blijft draaien.

Verder controleren we jouw site om de minuut op bereikbaarheid zodat we snel en adequaat kunnen reageren op prestatieproblemen zodat zo min mogelijk bezoekers getroffen worden. Op deze manier kunnen wij pro-actief zijn in onze ondersteuning en ben jij altijd verzekerd van de hoogste mogelijke uptime en een site die bereikbaar is voor jouw klanten.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Scroll naar boven