WordPress servicedesk

Met een (Managed) WordPress hosting pakket bij Surver krijg je exclusief toegang tot onze WordPress servicedesk. Wij helpen je graag met een WordPress verzoek, geven advies op maat en pakken werkzaamheden snel en vakkundig op.

Misschien wil je een tekstuele aanpassing maken op je site, een nieuwe pagina opzetten, advies over een plugin of een thema op maat laten bouwen? Bij Surver hebben we alle kennis en tools in huis om je snel en vakkundig verder te helpen met een wijziging, vraag of probleem. Voor specifieke technische vragen, advies of werkzaamheden schakelen we onze in-house WordPress developers in die voor vrijwel elk vraagstuk een oplossing hebben. Zelfs met het ontwerpen en bouwen van nieuwe WordPress websites weten wij raad!

Via je account bij Surver heb je toegang tot een aparte pagina waar je de status van projecten of vragen kunt inzien. Alle werkzaamheden worden netjes door ons bijgehouden waarbij je per onderdeel ook een overzicht hebt van het gespendeerde aantal uren. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Onze service

Ons team staat dagelijks klaar voor al je WordPress gerelateerde vragen. Stuur ons een mail, of neem contact op via de chat. Wil je liever eventjes bellen, dat kan!

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring met WordPress, het ontwikkelen van thema’s en plugins.

Lagere kosten

Door alle ervaring weten we wat we doen, wat maakt dat we jouw probleem vakkundig en snel kunnen oplossen. Dit zie je natuurlijk ook terug op de factuur.

Offerte

Naar wens maken we eerst een offerte op voor de geplande werkzaamheden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen!

Garantie

Natuurlijk bieden wij ook garantie op onze werkzaamheden. Gaat er iets stuk bij een update en heb je een Managed abonnement bij Surver, dan lossen wij het probleem kosteloos voor je op.

Snelle oplevering

Heb je een aanpassing of toevoeging, dan doen we ons best om deze altijd binnen 24 uur voor je in orde te maken.

WordPress aanpassingen

Kleine aanpassingen zijn voor ons gemakkelijk door te voeren als WordPress experts. We maken eerst in overleg een overzicht van de werkzaamheden zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mochten bepaalde werkzaamheden toch meer tijd kosten dan gedacht dan gaan we eerst samen in overleg.

WordPress development

Als je je huidige WordPress website wilt ombouwen naar een shop of een connectie wilt opzetten met een bestaand voorraad systeem, zoek dan niet verder. Bij Surver zijn we gespecialiseerd in WordPress development en de bijbehorende code zoals CSS, Javascript of PHP.

WordPress ontwikkeling

Ontwikkelingen in de webwereld gaan hard! Na een aantal jaar is een website vaak toe aan een nieuw design of update. Bij Surver ontwerpen en ontwikkelen we graag jouw nieuwe website; van een landingspagina tot een uitgebreide webshop met 10.000+ producten. Heb je al een site maar kun je geen wijzigingen maken aan het ontwerp of inhoud, dan zetten we deze graag voor je over naar een setup die wél werkt.

WordPress strippenkaarten

Met onze WordPress strippenkaarten heb je binnen no-time antwoord op vragen en oplossingen voor problemen. Je kunt ons ook inschakelen voor het aanpassen van bestaande sites of het bouwen van nieuwe. Onze strippenkaarten zijn 3 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

10 uren

750
 • Factuur vooraf met korting
 • Uren afgerond per kwartier
 • Contact per mail of telefonisch
 • Uren zijn 3 jaar geldig

5 uren

400
 • Factuur vooraf met korting
 • Uren afgerond per kwartier
 • Contact per mail of telefonisch
 • Uren zijn 3 jaar geldig

Nacalculatie

90
/uur
 • Factuur achteraf
 • Uren afgerond per kwartier
 • Contact per mail of telefonisch
 • Responstijd o.b.v. beschikbaarheid

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.
Scroll naar boven