agencies-1

Surver als jouw WordPress hosting partner

Verkoop de snelste WordPress hosting aan jouw klanten. Wij verzorgen de technische kant. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over snelheid, stabiliteit en veiligheid.

Alle voordelen van Surver

Onze pakketten zijn geschikt voor alle branches; blogs met veel bezoekers, de kapperszaak om de hoek, architectenbureaus en opleidingsinstanties. Allemaal vertrouwen ze op Surver om hen de service, snelheid en stabiliteit te geven die ze 24/7 nodig hebben.

De beste oplossing

Met de reseller pakketten van Surver heb je de mogelijkheid om WordPress hosting te verkopen onder je eigen naam. Wij maken gebruik van de nieuwste generatie LiteSpeed webservers, NVMe opslag en ingebouwde optimalisatie tools. Zo kun jij je klanten verzekeren van de snelste laadtijden in de markt.

Veilig én beveiligd

De veiligheid van je websites is onze hoogste prioriteit. We leveren standaard SSL, een malware scanner en maken dagelijks meerdere backups. Dataverlies en gehackte sites zijn bij ons verleden tijd.

WordPress management

Beheer en ontwikkel je WordPress websites nog efficiënter bij Surver. Dankzij premium tools zoals cPanel, een WordPress toolkit bespaar je jezelf niet alleen tijd, maar ook veel geld. 

WordPress experts

Heb je een WordPress vraag, of wil je met ons sparren over een passende oplossing? Service betekent voor ons méér dan enkel support. We komen graag met je in contact!

Snelle hosting geoptimaliseerd voor WordPress websites

Op onze LiteSpeed webserver is jouw WordPress website op zijn best. Al onze pakketten worden verder ook standaard opgeleverd met de LiteSpeed Cache – tool waarmee pagina’s in een ongekende snelheid kunnen worden uitgeladen.
Bij Surver bieden we verder ook de snelst mogelijke vorm van opslag; NVMe. Tot wel 30x sneller dan reguliere opslag, en 7x sneller dan SSD. WordPress host je gegarandeerd nergens sneller dan bij ons.

Premium tools voor WordPress

Met cPanel is het beheren van je WordPress hosting pakket nog nooit zo eenvoudig geweest. In een mum van tijd installeer je WordPress, maak je een e-mailaccount aan of configureer je SSL.
Verder heb je met de WordPress Toolkit alle controle over al je WordPress installaties in één overzichtelijk dashboard. Met enkele muisklikken kun je een WordPress installatie opzetten, beheren, importeren, updaten of er een back-up van maken. Verder kun je een staging omgeving van je site opzetten voor het maken van aanpassingen aan je site. Met één druk op de knop synchroniseer je deze development omgeving weer terug met de live site.

Is de website klaar voor live gang? Met onze ingebouwde caching en optimalisatie tools zorg je ervoor dat je website altijd snel laadt voor bezoekers en beter scoort in de page speed ranking.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Scroll naar boven