Pro-actieve WordPress support – geholpen binnen minuten

Het bieden van snelle,  deskundige hosting- en WordPress support is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van WordPress experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Bereikbaar én behulpzaam

Bij veel hostingbedrijven zit de klantenservice verstopt achter onduidelijke handleidingen, chatbots of een lijst met veelgestelde vragen. Wanneer je elke maand maar een paar euro voor een hosting pakket betaalt kun je onmogelijk snel en vakkundig geholpen worden. Gespecialiseerde support kost nu eenmaal tijd en veel geld.

Bij Surver werken we met échte mensen. Ervaren supportmedewerkers die altijd bereikbaar zijn per mail of chat en je gegarandeerd snel verder helpen met je hosting of WordPress vraag. Wordt je vraag door ons niet goed begrepen of gaat er iets verkeerd met je website, dan is het altijd handig dat je ook even kunt bellen. Voor spoedgevallen heb je met ons een directe lijn. Heb je een gerichte WordPress vraag, maak dan gerust een afspraak zodat we je kunnen bellen wanneer het jou uitkomt. Ondertussen zoeken wij alvast naar de beste oplossing voor jouw vraag of probleem.

Surver support - features

Hulp per mail, chat of telefonisch

Onze support staat dagelijks voor je klaar van 09:00 tot 22.00 uur via onze live chat of per mail. Door de week zijn we ook telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen van 09:00 tot 18:00.

Gegarandeerde oplossing

Wij onderscheiden ons met eersteklas hosting- en WordPress- support. Bij ons ben je verzekerd van een antwoord op je vraag of een passende oplossing voor je probleem.

Premium hosting support

Hosting kent veel opties en mogelijkheden. Daardoor kan het soms verwarrend zijn hoe je dit het beste kan aanpakken. Heb je vragen over het instellen van je hostingpakket of bijvoorbeeld de DNS van je domein, dan helpen we je daar graag mee verder. Voor elke vraag bieden wij een passende handleiding die je snel verder op weg helpt.

We verwachten ook niet dat jij alle kennis in huis hebt om zelf WordPress te installeren, een DNS-record aan te wijzigingen of een database aan te maken. Met onze Premium support diensten kun je verschillende werkzaamheden waar je zelf misschien minder tijd of ervaring mee hebt uitbesteden aan het Surver support team.

WordPress support

Heb je een Managed WordPress pakket en een vraag over WordPress, een thema of bepaalde plugin, dan kan je ook bij onze helpdesk terecht. Loop je vast en kunnen we je probleem binnen 10 minuten oplossen dan doen we dit volledig kosteloos. Mocht het meer werk zijn dan geven we je graag een prijsindicatie.

Wij helpen waar nodig

Verhuisservice

Wij bieden gegarandeerd snelle, veilige hosting zonder gedoe. Onze WordPress experts staan graag voor je klaar en migreren jouw domeinnaam, website, e-mail of server. Wij zorgen voor een snelle en veilige migratie, zonder downtime.

Duidelijke handleidingen

Loze beloftes? Helemaal niet. We laten je niet wachten, en we laten je zeker niet in de kou staan. Onze WordPress experts werken samen met jou om alle vragen te beantwoorden.

WordPress onderhoud

In de basis is WordPress een veilig CMS, al ben je voor de look & feel of extra functionaliteiten vaak afhankelijk van thema’s en plugins van developers. Regelmatig worden hiervoor updates uitgebracht om je site veilig, stabiel en snel te houden. Een update missen is niet zo erg, maar het voor een langere periode uitstellen van onderhoud zorgt alleen maar voor conflicten en beveiligingsrisico’s.

Met de Managed WordPress hosting pakketten van Surver nemen wij jou al het technisch onderhoud volledig uit handen. Op deze manier garanderen wij de stabiliteit, veiligheid en snelheid van je website zodat jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent; het succesvol runnen van je business.

WordPress servicedesk

Met een (Managed) WordPress hosting pakket bij Surver krijg je exclusief toegang tot onze WordPress servicedesk. Wij helpen je graag met een WordPress verzoek, geven advies op maat en pakken werkzaamheden snel en vakkundig op.
Misschien wil je een tekstuele aanpassing maken op je site, een nieuwe pagina opzetten, advies over een plugin of een thema op maat laten bouwen? Bij Surver hebben we alle kennis en tools in huis om je snel en vakkundig verder te helpen met een wijziging, vraag of probleem.
Scroll naar boven