Managed pakketten

Snelheid, veiligheid, technisch onderhoud en WordPress support.
Wij regelen het allemaal en staan voor je klaar; telefonisch en per mail of chat.

Managed WordPress

Managed WooCommerce

Personal

Voor kleinere websites en landing pages.

19,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Extra’s bij Personal:

Overig:

Starter

Voor starters en kleine bedrijven.

29,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Alles van Personal +

Professional

Voor bedrijven en professionals.

49,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:
Alles van Starter +

Business

Voor grote websites met veel bezoekers.

99,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:
Alles van Professional +

WordPress & WooCommerce hosting

Pak je de updates, beveiliging en optimalisatie van je site liever zelf op, dan zijn onze WordPress & Woocommerce hosting pakketten dé uitkomst! Standaard met LiteSpeed, NVMe opslag en snelle support.

Inbegrepen features

De Managed WordPress en Managed WooCommerce pakketen van Surver zijn de perfecte totaaloplossing:
Snelle hosting, onderhoud, doorlopende beveiliging en optimalisatie. Wij regelen alles en staan voor je klaar; telefonisch, per mail of chat.

Optionele add-ons

Alle Managed pakketten zijn uit te breiden met onderstaande add-ons.
De meeste add-ons zijn kosteloos inbegrepen in de premium Managed WooCommerce pakketten.

MailFlow

Het verzenden van grote hoeveelheden e-mails via een speciaal ingerichte mailserver.

CacheFlow

Alle pagina’s opgeslagen in het werkgeheugen van de server. Extreem snelle laadtijden. Altijd.

CDN

Jouw WordPress website of WooCommerce shop wereldwijd tot wel 75% sneller.

Dedicated IP

Met een Dedicated IP kom je hoger in de zoekresultaten in een land naar keuze.

SiteStream

Live je installatie stagen of mergen met realtime backups tot 365 dagen.

Extended SLA

Support op maat als aanvulling op onze dienstverlening.

wordpress-gehackt-1

Optionele services

Het stopt niet bij onze managed pakketten! Optioneel kunnen we je bij Surver ook helpen met aanpassingen, het opzetten van een nieuwe pagina, volledig nieuwe WooCommerce shop of plugin op met custom functionaliteit.

Onze WordPress strippenkaarten zijn dus handig voor iedereen die WordPress werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare partij.

Hulp wanneer je het nodig hebt.

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

14 minuten

Gemiddeld krijg je binnen 14 minuten een reactie van ons op je e-mail of chat.

100% tevreden

Klanten waarderen onze hulp. Wij gaan voor een 100% klanttevredenheid.

5 sterren

We zijn trots op onze vijf sterren Trustpilot rating ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bij Surver zijn we zowel telefonisch, als per mail of chat bereikbaar. We beantwoorden je vragen vaak binnen het uur, en in de plaats dat we je doorsturen naar een do-it-yourself -artikel lossen wij jouw probleem in 9 van de 10 gevallen zelf op. Zo ben jij altijd gegarandeerd van dé beste service, zonder dat het je te veel tijd kost.

Boy Smeets - Surver Support

Veelgestelde vragen

Met meer dan 10 jaar WordPress ervaring weten we waar we over praten! Voor elke update maken we eerst een extra backup van de site. Mocht er tijdens het onderhoud iets verkeerd gaan, dan plaatsen we deze direct terug. Bij iedere update wordt je WordPress site ook uitvoerig door ons getest, zodat we er zeker van zijn dat er geen conflicten ontstaan en je site perfect werkt. Mocht het niet mogelijk zijn een thema of plugin te updaten, dan nemen we altijd contact met je op en zoeken we samen naar een oplossing.

Binnen onze Managed pakketten verzorgen wij de hosting, het technisch onderhoud, beveiliging en optimalisatie van jouw WordPress website. Mocht je tekst of foto’s willen wijzigen, of een pagina willen toevoegen, dan kunnen we je daar ook zeker bij helpen. Kleine aanpassingen worden vaak kosteloos door ons uitgevoerd. Bij grotere werkzaamheden maken we eerst netjes een offerte op.

Een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo komen er continue vernieuwde versies van WordPress, thema’s en plugins uit die jouw website stabiel en veilig houden. Wij plannen het onderhoud periodiek in en zorgen ervoor dat updates pas worden uitgevoerd als alle onderdelen compatibel zijn met elkaar. Zo is jouw website altijd snel, veilig en up-to-date.

Een Managed pakket biedt ook veel meer dan alleen hosting en onderhoud. Zo sturen wij je periodiek een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, bieden we een hackvrij-garantie, checken we je website elke minuut op bereikbaarheid en bieden we 24/7 support.

Dat kan helaas niet. Wij onderhouden alleen websites die ook door ons worden gehost. Dit om een constante kwaliteit te kunnen garanderen. We willen je ook kunnen helpen als een website uit de lucht gaat of als je mail niet werkt, wat natuurlijk niet kan als de website niet door ons wordt gehost. Stabiele en snelle LiteSpeed hosting met NVMe opslag is onderdeel van elk Managed pakket en naar wens verhuizen we ook je site, mail en domein naar Surver.

Zeker! Bij Surver bieden we resellers ook de mogelijkheid het onderhoud van WordPress websites uit te besteden aan onze support. Naar wens kunnen wij zelfs whitelabel support bieden aan jouw klanten. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op zodat we een passend voorstel voor je kunnen maken.

Bij Surver zijn we grote voorstander van kwaliteit, die we alleen maar kunnen garanderen door het onderhoud te laten uitvoeren door technische medewerkers van Surver. Of het nu gaat om een plugin update, debugging van een thema of het direct handelen wanneer je website uit de lucht gaat; ons team staan 24/7 voor je klaar!

Bij Surver is de contractperiode gelijk aan de facturatie periode, met een minimum van 3 maanden. Na deze periode kun je op ieder moment opzeggen.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.