Managed WordPress VPS

In tegenstelling tot shared hosting, heb je bij een Managed VPS eigen resources ter beschikking. Zo geniet jij altijd van de hoogst mogelijke performance, uptime en veiligheid.

Enterprise 1

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

249,95

/maand

Server specificaties:

Snelheid:

Opslag:

20GB NVMe

RAM:

2GB

Processor:

1 CPU 3.1 GHz

Managed specificaties:

Managed VPS extra’s:

Enterprise 2

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

349,95

/maand

Server specificaties:

Snelheid:

Opslag:

30GB NVMe

RAM:

4GB

Processor:

2 CPU 3.1 GHz

Managed specificaties:

Managed VPS extra’s:

Enterprise 3

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

449,95

/maand

Server specificaties:

Snelheid:

Opslag:

40GB NVMe

RAM:

8GB

Processor:

4 CPU 3.1 GHz

Managed specificaties:

Managed VPS extra’s:

Enterprise 4

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

649,95

/maand

Server specificaties:

Snelheid:

Opslag:

60GB NVMe

RAM:

16GB

Processor:

6 CPU 3.1 GHz

Managed specificaties:

Managed VPS extra’s:

Altijd inbegrepen

Op zoek naar maatwerk? We kunnen tot 480GB werkgeheugen en 38 CPU cores dedicated per server opzetten, welke we ook nog kunnen clusteren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle voordelen van een Managed VPS

Waarom besparen wanneer je WordPress site of WooCommerce shop je bron van inkomsten is? Neem geen risico’s en stap over op een Managed WordPress VPS van Surver.

Schaalbaar

Bij veel bezoekers of zware applicaties kunnen we eenvoudig de snelheid van de VPS verhogen. Dit kan door specifieke uitbreidingen van het geheugen, de processor of een verruiming van de opslagruimte.

Premium ondersteuning

Kennis en bereikbaarheid, daar staat onze helpdesk bekend om. We helpen je telefonisch, per mail of chat en denken pro-actief met je mee.

WordPress experts

Wij weten veel van WordPress en willen die kennis graag delen. Vragen over een plugin of hoe je een bepaald probleem het beste kan oplossen? Wij staan voor je klaar.

Veiligheid staat voorop

Meerdere firewalls en een malware scanner zorgen ervoor dat je website veilig is en veilig blijft.

Altijd up-to-date

Wij zorgen er voor dat de server up to date is en dat de server stabiel en veilig draait, daarnaast onderhouden wij naar wens ook de WordPress applicatie(s).

Zorgeloos. Altijd.

Om de minuut checken wij jouw website op bereikbaarheid. Gaat er iets mis, dan komen wij in actie om het probleem op te lossen.

Wat maakt Surver anders?

Op ons kun je bouwen. Wij staan voor de beste webhosting, geoptimaliseerd voor WordPress. Kom je er even niet uit, dan staan onze ervaren specialisten voor je klaar; per mail, chat of telefonisch.

  • De snelste hosting
  • Onderhoud & beheer
  • Zorgeloos ondernemen
  • WordPress experts

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te in te laden.

LiteSpeed webservers

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie Litespeed webservers zijn ingericht voor maximale performance, om zo jouw WordPress website of WooCommerce shop zo snel mogelijk te maken.

LiteSpeed Cache

Verder zijn onze pakketten standaard uitgerust met de LiteSpeed Cache tool; de best beschikbare caching oplossing in de markt. Deze tool maakt het gebruik van losse caching plugins zoals WP Rocket, W3 Total cache of WP Fastest Cache bij Surver totaal overbodig.

Het doorlopend onderhoud van WordPress, het thema en de plugins zijn nodig om je WordPress site zo optimaal mogelijk te laten werken. Deze updates zorgen er namelijk voor dat je site altijd snel, veilig en up-to-date is. Een update missen is niet zo erg, maar het voor een langere periode uitstellen van onderhoud zorgt alleen maar voor conflicten en beveiligingsrisico’s.

Automatische updates

Bij de kleinere, minder complexe WordPress websites kunnen de updates automatisch worden doorgevoerd. We maken dan wel eerst een backup om ervoor te zorgen dat je altijd een werkende versie van je site achter de hand hebt. Gaat er bij een update toch iets verkeerd, dan komen we in actie en plaatsen we de backup terug. Mocht er bij het manueel updaten toch nog iets verkeerd gaan dan zoeken we samen naar een oplossing.

Gecontroleerde updates

Bij de grotere, complexere WordPress websites of WooCommerce shops met veel bezoekers is het belangrijk om de updates gecontroleerd door te voeren. In samenspraak plannen we dan een moment in en zetten we een staging omgeving van de website op waar we de updates veilig kunnen doorvoeren. Nadat we de installatie gecontroleerd hebben mergen we deze weer met de live site. Periodiek sturen we je dan ook een rapportage van de verrichte werkzaamheden.

Elk minuut

Wij controleren de bereikbaarheid van alle websites die wij beheren om de minuut. Om de minuut; dat zijn 720 controlemomenten per dag. 720 momenten per dag waar wij klaarzitten om direct in actie te komen wanneer er zich een probleem voordoet met jouw website.

Reactietijd

Onze uptime controles stellen ons in staat om te snel en adequaat te reageren op problemen zodat er zo min mogelijk bezoekers getroffen worden. Op deze manier kunnen wij pro-actief zijn in onze ondersteuning en ben jij altijd verzekerd van een werkende website die bereikbaar is voor jouw klanten.

Door al het WordPress werk bij één partij in te kopen kan je snel schakelen en worden problemen snel opgelost. Surver weet hoe je een snelle website of webshop bouwt die goed draait op de LiteSpeed infrastructuur.

WordPress aanpassingen

Onze WordPress experts helpen je graag met kleine of terugkerende aanpassingen van je WordPress site. Onze vaste klanten hebben de mogelijkheid uren maandelijkse in te kopen of als strippenkaart. Hiermee krijg je korting en hoef je niet elk uurtje los te factureren. Kijk hier voor meer informatie.

Ontwerp & ontwikkeling

Surver ontwerpt en ontwikkelt ook websites. Van kleinere landingpages op basis van een template tot grote websites en webshops die op maat zijn ontworpen en ontwikkeld. We adviseren je graag over de mogelijkheden en welke oplossing het beste resultaat zal behalen. Kijk hier voor meer informatie.

Wanneer kiezen voor een VPS?

Een Managed VPS bij Surver biedt uitkomst wanneer wensen niet meer passend zijn in het reguliere shared aanbod. Dit kan zijn vanwege de vraag naar een hoger werkgeheugen, meerdere CPU’s, het hosten van custom applicaties of ander maatwerk.

In tegenstelling tot shared hosting, heb je bij een Managed VPS eigen resources ter beschikking. Zo geniet jij altijd van de hoogst mogelijke performance, uptime en veiligheid.

Snel, Sneller, Snelst, Surver!

Op onze LiteSpeed server met ingebouwde caching en optimalisatie tools is jouw WordPress website op zijn best. Hierdoor converteren bezoekers beter, stijgt je ranking in de zoekmachines, dalen je advertentiekosten en geniet jij van hogere kwaliteitsscores, met meer bezoekers tot gevolg.

Bij Surver host je zonder problemen de grootste WordPress installaties. Miljoenen page views per maand, duizenden producten of honderden orders per dag, het is allemaal geen enkel probleem.

WordPress reseller hosting
WordPress optimalisatie

Onderhoud & beheer

Op onze LiteSpeed server met ingebouwde caching en optimalisatie tools is jouw WordPress website op zijn best. Hierdoor converteren bezoekers beter, stijgt je ranking in de zoekmachines, dalen je advertentiekosten en geniet jij van hogere kwaliteitsscores, met meer bezoekers tot gevolg.

Je installatie wordt doorlopend door ons beheerd, onderhouden, geoptimaliseerd en beveiligd. Daarnaast monitoren we alle aspecten van je VPS en website om er voor te zorgen dat deze altijd optimaal functioneert en altijd online blijft.

Performance opzet

Elke Managed VPS van Surver draait op de laatste nieuwe technieken; LiteSpeed webserver & Cache, NVMe opslag, cPanel, Imunify360 en CloudLinux. Met deze tools troef jij elke andere VPS in de markt af en ben je de absolute winnaar op het gebied van snelheid, performance, veiligheid en stabiliteit.
over-ons-2

Hulp waar nodig

Met meer dan 12 jaar WordPress ervaring weten wij precies wat jouw site nodig heeft. Met speciaal voor WordPress geoptimaliseerde servers is jouw website supersnel.
Heb je een WordPress vraag, of wil je met ons sparren over een passende oplossing? Service betekent voor ons méér dan enkel support. We komen graag met je in contact!

Alle add-ons; kosteloos

Wij tillen je website graag naar een hoger niveau; MailFlow voor het snel afleveren van e-mails, CacheFlow voor de snelste laadtijden, SiteStream instant backups een CDN voor je internationale bezoekers.

MailFlow

Verzend duizenden e-mails per dag via een speciaal ingerichte transactionele mailserver. Gegarandeerde aflevering binnen 0,3 seconden.

CacheFlow

Alle pagina’s opgeslagen in het werkgeheugen van de VPS. Vijfhonderd producten inladen in een fractie van een seconde? Geen probleem!

CDN

Jouw WordPress website of WooCommerce shop wereldwijd tot wel 75% sneller.

Dedicated IP

Met een Dedicated IP scoor je beter in de zoekresultaten, in een land naar keuze.

SiteStream

Live je installatie stagen of mergen, met een backup retentie van 365 dagen.

Enterprise SLA

Support op maat als aanvulling op onze dienstverlening. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Jazeker! Via onze WordPress toolkit en uitgebreide handleidingen kun je eenvoudig en snel je website verhuizen naar Surver. Ook bieden we kosteloos een e-mail import tool aan die je kunt gebruiken voor het importeren van je mails en mappenstructuur. Mocht je er even niet uitkomen, dan helpen we je graag!

Binnen elke WordPress hosting pakket kun je een ongelimiteerd aantal e-mailaccounts aanmaken, volledig kosteloos. Via onze webmail kun je overal ter wereld snel en eenvoudig mails beantwoorden. Het is ook mogelijk een koppeling te maken met Apple mail of Outlook. Ben je verhinderd, stel dan eenvoudig een out-of-office in met of zonder einddatum.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je WordPress hosting pakket op te schalen, of te downscalen. Neem hiervoor contact op met ons team en we de up-of downgrade direct voor je in orde.

Zeker! Van elk WordPress hosting pakketten maken wij minstens 2 maal per dag een backup, van zowel je site, mailaccounts, databases en DNS-records. Deze backups kun je zelf herstellen wanneer je maar wil. Mocht je hulp nodig hebben dan helpen we je natuurlijk graag!

Bij Surver werken we bij onze WordPress hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos gebruik van onze WordPress hosting pakketten. 2 dagen vóór de verloopdatum nemen we telefonisch contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening. Pas daarna zullen wij de facturatie periode voor je activeren.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct de inloggegevens van het cPanel controlepaneel. Mocht je een nieuwe domeinnaam geregistreerd hebben dan duurt het gemiddeld 1 a 2 uren voordat alle DNS servers wereldwijd het domein doorsturen naar je webhosting pakket.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

Wat klanten van Surver vinden

Martijn Scholten

Surver is top! Ze reageren snel, goed en geduldig. Hosting is snel. Denken goed mee bij problemen (had last van gehackte websites en dergelijke). Aanrader!

5/5

Sabine Hermans

Wat een onwijs fijn team! Binnen 5 minuten was mijn domeinnaam geregistreerd en mailaccount opgezet. Daarnaast, denken ze graag met je mee en geven ze super goede adviezen!

5/5

Koen Zwarts

Mijn overstap naar Surver is vlekkeloos verlopen. Het contact, zowel telefonisch als per e-mail, is altijd prettig en feilloos. Wensen worden direct behandeld en vriendelijk bevestigd als eraan voldaan is. In één woord: onberispelijk!

5/5

Bekijk meer reviews op

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top