nieuws-automatisch-incasso-2

Automatische incasso

Vandaag lanceren we een veelgevraagde en langverwachte betaalmogelijkheid voor onze klanten: automatisch incasso.

Bij Surver ontvang je elke 1ste van de maand een factuur voor de diensten die in dezelfde maand verlengd worden. Wanneer je automatisch incasso hebt ingeschakeld, wordt het factuurbedrag automatisch rond de 8ste van de maand geïncasseerd van de opgegeven rekening.

Tevens bieden we de mogelijkheid voor bestaande klanten om diensten op bestelling te plaatsen. Wanneer automatisch incasso geactiveerd is voor je account, kun je zonder problemen nieuwe diensten bestellen zonder daar eerst voor te betalen. Je ontvangt bij oplevering dan wel een factuur, maar het factuurbedrag wordt pas aan het begin van de volgende maand afgeschreven.

Automatisch incasso is simpel te activeren via je account bij Surver.

Mocht je vragen hebben over deze nieuwe feature, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@surver.nl. We helpen je graag!

Deel dit bericht:
LinkedIn
Twitter
Facebook
Email
WhatsApp

Meer nieuws van Surver

Prijswijzigingen voor enkele diensten

Zoals bij veel andere bedrijven hebben de stijgende kosten een zeer grote impact op de bedrijfsvoering. Dit jaar zien we de grootste stijging ooit op de inkoopprijzen van energie, hardware en licenties.

Surver statuspagina

De afgelopen week hebben we een gloednieuw status systeem opgezet, waarop alle aankomende onderhoudsmeldingen en lopende storingen gemeld zullen worden.

Surver lanceert nieuwe website

Vandaag is het eindelijk zover! Sinds enkele maanden zijn we druk bezig geweest met het opbouwen van een volledige nieuwe website.

Scroll naar boven