nieuws-nieuw-klantenpaneel

Surver lanceert nieuw klantenpaneel

2020 zit erop en dat betekent dat we je graag op de hoogte brengen van de veranderingen voor 2021. We gaan direct goed van start met de lancering van ons nieuwe klantenpaneel. We geven je onderstaand graag meer uitleg.

Wat gaat er veranderen?

We hebben de laatste maanden hard gewerkt aan het verbeteren van de algehele look & feel van het paneel, als ook aan het toevoegen van nieuwe functies.
Zo is het straks mogelijk om al onze diensten te bestellen en configureren via je account. Verder hebben we het paneel uitgebreid met een handige toolkit en status pagina waarin je live de performance van onze servers kunt bijhouden.
Indien je ons aan het werk hebt gezet voor het maken van aanpassingen aan een bestaande WordPress site, of het bouwen van een nieuwe, dan is de status van het project ook bij te houden op je profiel. Zo weet je precies wanneer we voor je aan het werk zijn, welke werkzaamheden reeds zijn afgerond en hoeveel tijd we gespendeerd hebben aan een bepaald offerte onderdeel.
Indien je ons aan het werk hebt gezet voor het maken van aanpassingen aan een bestaande WordPress site, of het bouwen van een nieuwe, dan is de status van het project ook bij te houden op je profiel. Zo weet je precies wanneer we voor je aan het werk zijn, welke werkzaamheden reeds zijn afgerond en hoeveel tijd we gespendeerd hebben aan een bepaald offerte onderdeel.
Ook hebben we verschillende verbeteringen doorgevoerd in ons facturatie systeem. Zo wordt het mogelijk om – indien automatisch incasso is ingesteld – diensten op bestelling te plaatsen. Je dienst wordt dan direct opgeleverd, zonder daar eerst voor te hoeven betalen. De 8ste van de volgende maand worden de factuurbedragen dan afgeschreven van de opgegeven rekening.

Wat gaat er gebeuren?

De overgang staat gepland voor maandag 11 januari 2021. Tussen 11:00 en 12:00 zal je account tijdelijk niet toegankelijk zijn. Zodra je weer toegang hebt zullen we je daar per mail van op de hoogte brengen. Om veiligheidsredenen vragen we wel om éénmalig een nieuw wachtwoord in te stellen. Hoe dit precies in zijn werk gaat leggen we je natuurlijk graag per mail uit.

Mocht je dit jaar al een factuur van ons hebben ontvangen, dan kun je deze eenvoudig betalen via de link in de mail. Vanaf 11 januari vervalt de link, maar kun je de factuur wel nog terugvinden op het nieuwe paneel.
De toegang tot het huidige paneel blijft vanaf maandag actief tot 15 februari 2021 via deze link: https://my2.surver.nl. Tijdens deze periode heb je zoals gewoonlijk toegang tot het paneel voor het betalen of downloaden van een factuur. Vanaf 16 februari 2021 zal het oude paneel niet meer toegankelijk zijn. Facturen van 2020 zijn ook altijd nog op te vragen via support@surver.nl.

Hebben jullie nog andere plannen dit jaar?

Jazeker! In het tweede kwartaal lanceren we onze vernieuwde website. Buiten nieuwe en verbeterde pakketten, willen we jou ook actief gaan ondersteunen met WordPress. Onze strippenkaarten en WordPress design/development diensten zullen daar zeker bij gaan helpen.

Verder wordt het dienstenpakket uitgebreid met verbeterde monitoring, premium cache, backup en live staging/merging oplossingen, als ook pakketten speciaal ingericht voor WooCommerce webshop en Managed VPS’en.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over het nieuwe klanten paneel, onze diensten of wil je simpelweg sparren over een probleem, mail dan naar support@surver.nl. We helpen je graag verder!

Deel dit bericht:
LinkedIn
Twitter
Facebook
Email
WhatsApp

Meer nieuws van Surver

Prijswijzigingen voor enkele diensten

Zoals bij veel andere bedrijven hebben de stijgende kosten een zeer grote impact op de bedrijfsvoering. Dit jaar zien we de grootste stijging ooit op de inkoopprijzen van energie, hardware en licenties.

Surver statuspagina

De afgelopen week hebben we een gloednieuw status systeem opgezet, waarop alle aankomende onderhoudsmeldingen en lopende storingen gemeld zullen worden.

Surver lanceert nieuwe website

Vandaag is het eindelijk zover! Sinds enkele maanden zijn we druk bezig geweest met het opbouwen van een volledige nieuwe website.

Scroll naar boven