Reseller WordPress hosting

Verkoop de snelste WordPress hosting aan jouw klanten, wij verzorgen de technische kant.
Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over snelheid, stabiliteit en veiligheid.
5-20 accounts
40-80+ accounts

5 credits

Maandprijs op basis van 5 credits

34,95

/maand

Specificaties:

10 credits

Maandprijs op basis van 10 credits

59,95

/maand

Specificaties:

20 credits

Maandprijs op basis van 20 credits

109,95

/maand

Specificaties:

Reseller extra’s:

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket? Vraag ons team om hulp.

Standaard inbegrepen bij elk pakket

Elk account wordt compleet geleverd met snelle LiteSpeed hosting, ingebouwde caching en optimalisatie tools, als ook met een ongelimiteerd aantal mailaccounts, forwarders, FTP-accounts en databases.

De beste support. Echt!

Premium performance

Veiligheid

Volledig whitelabel (vanaf Reseller 20)

Beheertools

Ook voor developers

Wat maakt Surver anders?

Op ons kun je bouwen. Wij staan voor de beste webhosting, geoptimaliseerd voor WordPress. Kom je er even niet uit, dan staan onze ervaren specialisten voor je klaar; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

  • LiteSpeed servers
  • 100% NVMe
  • Monitoring
  • Hosting support

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te in te laden.

LiteSpeed webservers

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie Litespeed webservers zijn ingericht voor maximale performance, om zo jouw WordPress website of WooCommerce shop zo snel mogelijk te maken.

LiteSpeed Cache

Verder zijn onze pakketten standaard uitgerust met de LiteSpeed Cache tool; de best beschikbare caching oplossing in de markt. Deze tool maakt het gebruik van losse caching plugins zoals WP Rocket, W3 Total cache of WP Fastest Cache bij Surver totaal overbodig.

Vergeet SSD. NVMe is dé nieuwe standaard

Als een van de eerste in de markt bieden wij alle servers met 100% NVMe opslag. NVMe is momenteel de snelst mogelijke vorm van opslag. Met een directe verbinding op het moederbord zijn lees- en schrijftijden van data tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD.

Elk minuut

Wij controleren de bereikbaarheid van alle websites die wij beheren om de minuut. Om de minuut; dat zijn 720 controlemomenten per dag. 720 momenten per dag waar wij klaarzitten om direct in actie te komen wanneer er zich een probleem voordoet met jouw website.

Reactietijd

Onze uptime controles stellen ons in staat om te snel en adequaat te reageren op problemen zodat er zo min mogelijk bezoekers getroffen worden. Op deze manier kunnen wij pro-actief zijn in onze ondersteuning en ben jij altijd verzekerd van een werkende website die bereikbaar is voor jouw klanten.

Hosting kent veel opties en mogelijkheden. Daardoor kan het soms verwarrend zijn hoe je dit het beste kan aanpakken. Daarom verzorgt Surver het onderhoud van de hosting voor jou! Surver zorgt ervoor dat je WordPress site snel en goed werkt en jij je bezig kan houden met de inhoud. 

Hulp bij hosting

Heb je vragen over het instellen van je hostingpakket of bijvoorbeeld de DNS van je domein? Wij helpen je graag. Wil je het liever zelf instellen, dan leggen we graag uit hoe je dat het beste kan doen. 

Hulp bij WordPress

Heb je een vraag over WordPress dan kan je ook bij onze helpdesk terecht. Kunnen we je probleem binnen 10 minuten oplossen dan doen we dit kosteloos. Bij grotere vragen geven we altijd een prijsindicatie.

Reseller hosting van Surver

Met de whitelabel reseller pakketten van Surver heb je de mogelijkheid om WordPress hosting te verkopen onder je eigen naam. Wij maken gebruik van de nieuwste generatie LiteSpeed webservers, NVMe opslag en ingebouwde optimalisatie tools. Zo kun jij je klanten verzekeren van de snelste laadtijden in de markt.
De technische kant van het verhaal kun je volledig overlaten aan ons. Wij verzorgen de laatste server updates, maken backups van je bestanden, en zijn bereikbaar wanneer je ons nodig hebt.

Hoe werkt het?

De meeste reseller hosting providers laten je enkel meerdere websites per pakket hosten, wat nadelig is voor de stabiliteit en snelheid van je websites. Gevaarlijk is het ook! Alle sites delen dezelfde root waardoor installaties elkaar makkelijk kunnen infecteren bij een hack.
Bij Surver zetten we elke website apart op met als voordeel dat je dedicated resources tot je beschikking hebt en je dus geen last hebt van je digitale buren. Zo draaien je websites snel, veilig en stabiel.

Onze oplossing is dan ook perfect op te schalen naar tientallen, honderden of zelfs duizenden websites, zonder in te leveren op kwaliteit, snelheid of stabiliteit. Onbeperkt doorschalen onder de vleugels van Surver is dus perfect mogelijk.

WordPress reseller hosting
WordPress reseller hosting personal Account
WordPress reseller hosting starter Account
WordPress reseller hosting professional Account
WordPress reseller hosting business Account
WordPress reseller hosting 1 credit
WordPress reseller hosting 2 credits
WordPress reseller hosting 4 credits
WordPress reseller hosting 8 credits

Creditsysteem

Wanneer klanten groeien, groeit ook de behoefte aan meer resources. Binnen onze reseller pakketten bieden we de mogelijkheid om meerdere credits te alloceren aan één account. Zo kun je per account meer werkgeheugen instellen of het aantal CPU’s verhogen.
Dit kan niet alleen handig zijn voor grotere websites, blogs of WooCommerce webshops, maar ook wanneer je voor een website tijdelijk meer bezoekers verwacht tijdens een lopende reclame campagne.

Performance opzet

Vrij om te schalen, waar en wanneer je maar wil. Binnen onze reseller pakketten heb je zelf de mogelijkheid om meerdere Personal accounts op te zetten, of om enkele Starter, Professional of Business accounts te activeren. Alles is mogelijk! Een account aanpassen, kan op ieder moment en is volledig kosteloos. De nieuwe resources zijn direct beschikbaar en er is geen downtime mee gemoeid.
Meer opslag nodig? Via onze manager tool upgrade je een account in 3 klikken van 5GB naar 10GB of 20GB opslag. Altijd handig wanneer je net wat extra opslagruimte nodig hebt.
WordPress reseller hosting credit systeem voorbeeld
WordPress reseller hosting credit systeem voorbeeld
WordPress reseller credit systeem
over-ons-2

Hulp waar nodig

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.
Bij Surver bieden we échte service & support, 7 dagen per week. Heb je vragen voor ons? Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Premium support

Bij Surver helpen we je ook graag bij het migreren, beheren en onderhouden van WordPress websites. Ook voor het maken van aanpassingen of het bouwen van nieuwe sites ben je bij ons aan het juiste adres.

WordPress onderhoud & beheer

Buiten de hosting kunnen we bij Surver ook in bulk WordPress websites beheren en onderhouden. We hanteren onderstaande kortingstarieven per account per maand.

WordPress migraties

Naar wens kunnen we ook in bulk WordPress websites voor je migreren naar Surver. Bij elke migratie verzorgen we het overzetten van alle files, databases, DNS, mailaccounts en domeinnaam.

WordPress design & development

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig voor iedereen die kleine WordPress werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare partij. Wij ontwerpen website, ontwikkelen thema’s en plug-ins op maat en kunnen kleine of grote aanpassingen doorvoeren op bestaande WordPress sites.

Product add-ons

Onze reseller pakketten zijn verder ook nog uit te breiden met onderstaande add-ons:

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je reseller pakket aan te passen. Je kunt de up- of downgrade rechtstreeks aanvragen via je account bij Surver waarna wij het aantal credits zullen aanpassen.

Dat kan zeker! Binnen onze reseller pakketten heb je zelf de mogelijkheid om meerdere Personal accounts op te zetten, of om enkele Starter, Professional of Business accounts te activeren. Alles is mogelijk! Een account aanpassen, kan op ieder moment en is volledig kosteloos. De nieuwe resources zijn direct beschikbaar en er is geen downtime mee gemoeid.
Elk reseller pakket komt met ruime hoeveelheid NVMe opslag. Deze schijfruimte kun je vrij verdelen over de verschillende accounts. Vrijwel geen enkele reseller heeft ooit meer schijfruimte nodig gehad. Het toepassen van een limiet is echter noodzakelijk om de nodige performance en stabiliteit te kunnen blijven garanderen.
Dat kan zeker! Per account kun je 5, 10 of 20GB alloceren. Buiten de hoeveelheid werkgeheugen en het aantal CPU’s kun je in je eigen hosting aanbod dus ook een onderscheid maken in de hoeveel opslag je beschikbaar wilt stellen voor je klanten.

Bij Surver werken we bij onze reseller hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos een WordPress hosting pakket uitvoering testen. Op de verloopdatum nemen we contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening waarna je vrijblijvend de keuze hebt om een reseller pakket bij ons af te sluiten.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

Wat klanten van Surver vinden

Martijn Scholten

Surver is top! Ze reageren snel, goed en geduldig. Hosting is snel. Denken goed mee bij problemen (had last van gehackte websites en dergelijke). Aanrader!

5/5

Sabine Hermans

Wat een onwijs fijn team! Binnen 5 minuten was mijn domeinnaam geregistreerd en mailaccount opgezet. Daarnaast, denken ze graag met je mee en geven ze super goede adviezen!

5/5

Koen Zwarts

Mijn overstap naar Surver is vlekkeloos verlopen. Het contact, zowel telefonisch als per e-mail, is altijd prettig en feilloos. Wensen worden direct behandeld en vriendelijk bevestigd als eraan voldaan is. In één woord: onberispelijk!

5/5

Bekijk meer reviews op

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top