Jouw WordPress hosting partner

Surver ondersteunt agencies met alle technische vragen rondom WordPress, hosting, webdesign en webdevelopment.
onderhoud-beheer-2

Reseller WordPress hosting, vanaf €34,95 per maand

WordPress zonder zorgen

De beste oplossing in de markt

Met de whitelabel reseller pakketten van Surver heb je de mogelijkheid om WordPress hosting te verkopen onder je eigen naam. Wij maken gebruik van de nieuwste generatie LiteSpeed webservers, NVMe opslag en ingebouwde optimalisatie tools. Zo kun jij je klanten verzekeren van de snelste laadtijden in de markt.

WordPress experts

Met meer dan 12 jaar WordPress ervaring weten wij precies wat jouw site nodig heeft. Met speciaal voor WordPress geoptimaliseerde servers is jouw website supersnel. Heb je een WordPress vraag, of wil je met ons sparren over een passende oplossing? Service betekent voor ons méér dan enkel support. We komen graag met je in contact!

Performance infrastructuur

Wanneer klanten groeien, groeit ook de behoefte aan meer resources. Binnen onze reseller pakketten bieden we de mogelijkheid om meerdere credits te alloceren aan één account. Zo kun je per account meer werkgeheugen instellen of het aantal CPU’s verhogen. Zo ben je vrij om te schalen, waar, wanneer en voor hoelang je maar wil.
Meer opslag nodig? Via onze manager tool upgrade je een account in 3 klikken van 5GB naar 10GB of 20GB opslag. Altijd handig wanneer je net wat extra opslagruimte nodig hebt.

Blij met de goede service!

Wij doen beroep op Surver voor de WordPress hosting diensten, domeinregistraties, de beveiliging, optimalisatie en andere moeilijke vraagstukken op WordPress gebied. Ze kunnen het allemaal aan! Goede service, denken mee met de klant en het zijn harde werkers. Als lokaal online marketing bureau werken we het liefst met dit soort partijen samen.
5/5
Ziedoes

Waarom kiezen voor Surver?

Meer dan 12 jaar kennis en ervaring geïnvesteerd in het creëren van de beste (Managed) WordPress hosting oplossing in de markt. Wij hebben alle tools in huis om het beste uit jouw WordPress website te halen, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

WHM & cPanel

Beheer gemakkelijk alle webhosting pakketten via WHM (beschikbaar vanaf pakket reseller 20) en cPanel. Volledig white-label indien gewenst.

LiteSpeed server & cache

Ongeëvenaarde snelheid met onze LiteSpeed server en caching technologie. Laat je bezoekers nooit meer wachten.

Flexibel opschalen

Breid gemakkelijk je pakket uit of verhoog een pakket als die klant meer resources nodig heeft. Het is zo geregeld.

Dagelijkse backups

Is er iets fout gegaan? Plaats gemakkelijk een backup terug. Surver maakt backups tot een half jaar geleden en meerdere keren per dag.

Imunify360

Actieve malware monitoring op server niveau. Met Imunify360 zijn al je website beveiligd tegen de laatste malware en hacks.

Migratie tools

Verhuis snel en eenvoudig mails tussen accounts, of importeer mails vanuit een server bij derden.

Onze oplossing, voor jou.

Met onze WordPress hosting pakketten profiteer je sowieso van de snelste hosting in de markt. Bij onze Managed pakketten verzorgen wij ook periodiek het onderhoud, de optimalisatie en beveiliging van je WordPress installatie.

5 credits

Maandprijs op basis van 5 credits

34,95

/maand

Specificaties:

10 credits

Maandprijs op basis van 10 credits

59,95

/maand

Specificaties:

20 credits

Maandprijs op basis van 20 credits

109,95

/maand

Specificaties:

Reseller extra’s:

over-ons-2

Bereikbaar én behulpzaam

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

Bij Surver bieden we échte service & support, 7 dagen per week. Heb je vragen voor ons? Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top