Wij bieden zekerheid. Elke dag weer.

Meer dan 12 jaar kennis en ervaring geïnvesteerd in het creëren van de beste (Managed) WordPress hosting oplossing in de markt. Wij hebben alle tools in huis om het beste uit jouw WordPress website te halen, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over snelheid, stabiliteit en veiligheid.

Geoptimaliseerde infrastructuur

De nieuwste technologieën; snelle NVMe opslag en LiteSpeed webservers, volledig geoptimaliseerd voor WordPress. Wij maken verder gebruik van de nieuwste caching- en optimalisatie technieken die we naadloos integeren in jouw WordPress installatie. Zo zijn jouw bezoekers gegarandeerd van de snelste laadtijden. Altijd.
WordPress hosting
  • LiteSpeed webservers
  • NVMe opslag
  • Optimalisatie tools

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te in te laden.

LiteSpeed webservers

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie Litespeed webservers zijn ingericht voor maximale performance, om zo jouw WordPress website of WooCommerce shop zo snel mogelijk te maken.

LiteSpeed Cache

Verder zijn onze pakketten standaard uitgerust met de LiteSpeed Cache tool; de best beschikbare caching oplossing in de markt. Deze tool maakt het gebruik van losse caching plugins zoals WP Rocket, W3 Total cache of WP Fastest Cache bij Surver totaal overbodig.

Vergeet SSD. NVMe is dé nieuwe standaard

Als een van de eerste in de markt bieden wij alle servers met 100% NVMe opslag. NVMe is momenteel de snelst mogelijke vorm van opslag. Met een directe verbinding op het moederbord zijn lees- en schrijftijden van data tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD.

Het runnen van een server kost serieus geld. Hoe minder je betaalt voor een pakket, des te meer websites er op een server worden geplaatst om deze rendabel te maken, met trage laadtijden, downtime en ontevreden bezoekers als gevolg.

Het verschil wat een goede en snelle server kan maken op de laadtijd van een site wordt vaak vergeten. Je doet er beter aan om een paar euro per maand extra te investeren in een degelijk pakket, dan te gaan voor de goedkope oplossing.

Zo ben je bij Surver verzekerd van de snelste laadtijden in de markt, als ook hoge uptime garanties en adequate response van onze WordPress professionals.

Optimalisatie

WordPress sites kunnen een stuk sneller draaien als ze goed geoptimaliseerd zijn. Surver draait alle website op LiteSpeed servers i.c.m. LiteSpeed cache. LiteSpeed cache werkt zowel op server als website niveau. Bij de managed WordPress pakketten stellen wij de LiteSpeed cache voor je in zodat je gelijk profiteert van snelle laadtijden. 

Naast LiteSpeed cache bieden we een aantal tools aan om bijvoorbeeld de afbeeldingen van je site te optimaliseren. Je kan ook gebruik maken van een CDN of CacheFlow om je site echt supersnel te maken. 

WordPress optimalisatie

WordPress zonder zorgen

Doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, dat vinden we bij Surver het belangrijkst. Met ons als online WordPress partner ben je dag in dag uit verzekerd van een optimaal werkende, snelle en vooral veilige website. En als er dan eens iets verkeerd gaat, brengen we je daarvan op de hoogte als het al is opgelost.
  • Onderhoud & beheer
  • Monitoring
  • Backups
  • Malware-vrij garantie

Het doorlopend onderhoud van WordPress, het thema en de plugins zijn nodig om je WordPress site zo optimaal mogelijk te laten werken. Deze updates zorgen er namelijk voor dat je site altijd snel, veilig en up-to-date is. Een update missen is niet zo erg, maar het voor een langere periode uitstellen van onderhoud zorgt alleen maar voor conflicten en beveiligingsrisico’s.

Automatische updates

Bij de kleinere, minder complexe WordPress websites kunnen de updates automatisch worden doorgevoerd. We maken dan wel eerst een backup om ervoor te zorgen dat je altijd een werkende versie van je site achter de hand hebt. Gaat er bij een update toch iets verkeerd, dan komen we in actie en plaatsen we de backup terug. Mocht er bij het manueel updaten toch nog iets verkeerd gaan dan zoeken we samen naar een oplossing.

Gecontroleerde updates

Bij de grotere, complexere WordPress websites of WooCommerce shops met veel bezoekers is het belangrijk om de updates gecontroleerd door te voeren. In samenspraak plannen we dan een moment in en zetten we een staging omgeving van de website op waar we de updates veilig kunnen doorvoeren. Nadat we de installatie gecontroleerd hebben mergen we deze weer met de live site. Periodiek sturen we je dan ook een rapportage van de verrichte werkzaamheden.

Elk minuut

Wij controleren de bereikbaarheid van alle websites die wij beheren om de minuut. Om de minuut; dat zijn 720 controlemomenten per dag. 720 momenten per dag waar wij klaarzitten om direct in actie te komen wanneer er zich een probleem voordoet met jouw website.

Reactietijd

Onze uptime controles stellen ons in staat om te snel en adequaat te reageren op problemen zodat er zo min mogelijk bezoekers getroffen worden. Op deze manier kunnen wij pro-actief zijn in onze ondersteuning en ben jij altijd verzekerd van een werkende website die bereikbaar is voor jouw klanten.

Dagelijkse backup

Elke dag maken wij twee keer een backup van al je bestanden, databases, mailaccounts en DNS records. Daarbij kun je via onze WordPress toolkit nog apart een backup frequentie instellen voor je WordPress sites.

Verzekerd

Met een retentie periode van 150 dagen ben je bij Surver altijd verzekerd van een werkende versie van je website. Indien nodig, kun je in enkele klikken een backup van je site terugplaatsen via het cPanel controlepaneel. Mocht je er even niet uitkomen, dan staan wij natuurlijk klaar om je te helpen.

Uitgebreide backup

Tegen vergoeding is het ook mogelijk de backup functionaliteit uit te breiden. Via onze SiteStream tool bieden wij live backups, staging en merging aan, met een retentie periode van 365 dagen. Kijk hier voor meer informatie over SiteStream.

De meeste hosting bedrijven verhuren je enkel de server ruimte. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de bestanden die je op de server plaatst en voor het onderhoud ervan. Gaat er iets verkeerd, of wordt je website gehackt, dan wordt je website vaak geblokkeerd en kun je zelf op zoek naar een oplossing, met als gevolg dat je dagen niet bereikbaar bent voor klanten.

Bij Surver doen we het anders…

Pro-actieve preventie

Bij onze Managed pakketten dragen wij de volledige verantwoordelijkheid over jouw WordPress website.

Zo zijn al onze servers beveiligd met meerdere firewalls. Verder houden wij alle server software up-to-date en monitoren gebeurtenissen op jouw WordPress website doorlopend. Ook scannen wij pro-actief elke website dagelijks op malware of kwaadaardige code.

Altijd een oplossing

Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je WordPress site gehackt wordt dan is het onze eerste prioriteit om jouw website hack vrij te maken.

Onze IT professionals hebben jarenlange ervaring met WordPress en zorgen ervoor dat je website binnen no-time weer hack-vrij wordt opgeleverd.

Bereikbare én behulpzame helpdesk

Het bieden van snelle en deskundige hosting- en WordPress ondersteuning, dat is onze eerste prioriteit. Geen gescripte antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van experts die dagelijks klaar staan om je te helpen; telefonisch, per mail of chat.

WordPress onderhoud en support
  • Hosting support
  • WordPress experts
  • Pro-actief

Hosting kent veel opties en mogelijkheden. Daardoor kan het soms verwarrend zijn hoe je dit het beste kan aanpakken. Daarom verzorgt Surver het onderhoud van de hosting voor jou! Surver zorgt ervoor dat je WordPress site snel en goed werkt en jij je bezig kan houden met de inhoud. 

Hulp bij hosting

Heb je vragen over het instellen van je hostingpakket of bijvoorbeeld de DNS van je domein? Wij helpen je graag. Wil je het liever zelf instellen, dan leggen we graag uit hoe je dat het beste kan doen. 

Hulp bij WordPress

Heb je een vraag over WordPress dan kan je ook bij onze helpdesk terecht. Kunnen we je probleem binnen 10 minuten oplossen dan doen we dit kosteloos. Bij grotere vragen geven we altijd een prijsindicatie.

Door al het WordPress werk bij één partij in te kopen kan je snel schakelen en worden problemen snel opgelost. Surver weet hoe je een snelle website of webshop bouwt die goed draait op de LiteSpeed infrastructuur.

WordPress aanpassingen

Onze WordPress experts helpen je graag met kleine of terugkerende aanpassingen van je WordPress site. Onze vaste klanten hebben de mogelijkheid uren maandelijkse in te kopen of als strippenkaart. Hiermee krijg je korting en hoef je niet elk uurtje los te factureren. Kijk hier voor meer informatie.

Ontwerp & ontwikkeling

Surver ontwerpt en ontwikkelt ook websites. Van kleinere landingpages op basis van een template tot grote websites en webshops die op maat zijn ontworpen en ontwikkeld. We adviseren je graag over de mogelijkheden en welke oplossing het beste resultaat zal behalen. Kijk hier voor meer informatie.

Bijna alle hostingbedrijven komen pas in actie nadat jij ze om hulp vraagt en zelfs dan kan je soms lang wachten voordat ze iets doen. Surver helpt je bij alles wat komt kijken bij een WordPress site. Proactief en voorbereid zorgt Surver ervoor dat je website geweldig werkt.

We kijken vooruit

We monitoren verschillende aspecten van je website, zoals snelheid, beveiliging en werkzaamheid. Merken we dat je website op een bepaald punt verbeterd kan worden, dan nemen we contact met je op en zoeken samen naar de beste oplossing.

Geen gedoe

Heb je per ongeluk iets verwijderd of een foutje gemaakt? Omdat wij weten dat dit vaker gebeurt zetten we in een handomdraai een back-up terug. Met onze vooruitziende blik voorkomen we hacks, down-time en fouten. 

Complete WordPress hosting pakketten

Installeer, kloon of wijziging WordPress installaties binnen een handomdraai. Technische kennis is bij Surver geen vereiste.

Professionele webmail

Standaard inbegrepen bij elk pakket. Veilig e-mailen, mailaccounts aanmaken, mails doorsturen of automatische antwoorden instellen. De Surver webmail is wereldwijd toegankelijk vanaf je telefoon, browser of favoriete e-mail programma.

Gratis .NL, .BE, .EU of .COM

Kosteloos bieden wij als onderdeel van onze Managed pakketten één gratis .NL, .BE of .COM domeinnaam. Ben je opzoek naar een speciale extensie? Met meer dan 1300 extensies zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos; .nl, .com, .store, .xyz of .app, you name it!

Altijd opzegbaar

Geen lange contracten. Bij Surver betaal je naar wens per maand en kun je ook per maand opzeggen. Daarbij mag je onze pakketten ook twee weken lang kosteloos uitproberen.

Geen restricties

Maak zoveel e-mailadressen aan als je wil, gebruik meerdere databases en sub-domeinen. Bij Surver leggen we zo min mogelijk beperkingen op.

99,987% up-time

Zekerheid dat je website online is en blijft. Onze infrastructuur is zo ingericht dat je website (bijna) nooit down zal zijn, mocht dit wel zo zijn dan komen we z.s.m. in actie.

SSL certificaten

Wij installeren bij elk hostingpakket een gratis SSL certificaat zodat iedereen jouw website veilig kan bezoeken. 

Onze oplossingen

Om je nu alleen op zoek bent naar de snelste WordPress hosting, of ook naar een betrouwbare WordPress partner voor onderhoud, optimalisatie en beveiliging, bij Surver bieden we een pakket passend bij je wensen.

WordPress hosting

Gegarandeerd de snelste hosting, geoptimaliseerd voor WordPress

€7,95

Vanafprijs /mnd

Managed WordPress hosting

Snelheid, veiligheid, technisch onderhoud en WordPress support

€19,95

Vanafprijs /mnd

Reseller hosting

Verkoop de snelste WordPress hosting, volledig whitelabel

€39,95

Vanafprijs /mnd

Overzichtelijk klantenpaneel

Op het mySurver klantenpaneel zie je alle diensten en domeinen die je bij ons afneemt. Je kan gemakkelijk diensten bestellen, uitbreiden of opzeggen.

Vanuit het klantenpaneel vind je alle diensten en domeinen die je bij ons afneemt. Hierdoor houd je het overzicht.

Met onze handige quick links log je zo in op je webmail, cPanel of phpMyAdmin.

Bestellen van nieuwe diensten is zo gedaan van uit het klantenpaneel. 

Wil je graag een kijkje nemen op het klantenpaneel? Neem contact op en we zetten een testaccount voor je op.

Wat klanten van Surver vinden

Martijn Scholten

Surver is top! Ze reageren snel, goed en geduldig. Hosting is snel. Denken goed mee bij problemen (had last van gehackte websites en dergelijke). Aanrader!

5/5

Sabine Hermans

Wat een onwijs fijn team! Binnen 5 minuten was mijn domeinnaam geregistreerd en mailaccount opgezet. Daarnaast, denken ze graag met je mee en geven ze super goede adviezen!

5/5

Koen Zwarts

Mijn overstap naar Surver is vlekkeloos verlopen. Het contact, zowel telefonisch als per e-mail, is altijd prettig en feilloos. Wensen worden direct behandeld en vriendelijk bevestigd als eraan voldaan is. In één woord: onberispelijk!

5/5

Bekijk meer reviews op

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top