Vertaal je WordPress website

Alles wat u nodig hebt om uw meertalige website te vertalen, weer te geven en te beheren, met volledige bewerkingscontrole.

Tarieven

Onze Mailflow pakketten zijn beschikbaar vanaf €9,95 per maand. Hiermee mail je vanuit een uniek domein en verstuur je tot 10.000 transactionele e-mails per maand.

Vertaaltool setup

€99
/jaar
Eénmalige opstartkosten

Automatisch vertalen

€9,95
/taal
/maand

Manuele vertaalcontrole

€op aanvraag

Jouw website in elke taal

Wil je ook internationale bezoekers aantrekken voor jouw website? Laat je website gemakkelijk door ons vertalen en bereik mensen van over de hele wereld. We bieden vertalingen in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees en Italiaans. Heb je interesse in een andere taal? Neem contact op voor een offerte op maat.

Wanneer nodig?

Standaard worden e-mails vanuit de server of je reguliere mailbox in je hosting account verstuurd. Gezien dit verloopt via ons uitgaande spamfilter, komen deze emails pas na ongeveer 45 seconden aan bij de ontvanger. Via MailFlow kun je alle marketing, website en applicatie-e-mails niet alleen zeer snel, maar vooral veilig versturen zonder tegen verzend- en veiligheids-limieten aan te lopen.

Veelgestelde vragen

Automatische vertalingen zijn over de jaren steeds beter geworden. Tegenwoordig kunnen de vertaalprogramma's zelfs spreekwoorden en zinconstructies goed vertalen. Zeker bekende talen zoals Engels, Duits, Frans, Nederlands en nog veel andere zijn goed tussen elkaar te vertalen en komen vaak over alsof ze door een echt persoon zijn geschreven.

Jazeker, nadat je site automatisch is vertaald kan je gemakkelijk teksten en zinnen vertalen via de vertaalplugin. Wij zullen je instructies sturen hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Nee dat hoeft niet. Als je zelf de taal goed beheerst of je kent iemand anders die de taal beheerst, dan mag je ook zelf de vertalingscontrole uitvoeren nadat je website automatisch door ons is vertaald.

Als je afbeeldingen met tekst erin op je website hebt staan dan worden deze niet automatisch vertaald. Je kan wel een vertaalde afbeelding maken en deze op de website plaatsen waardoor de afbeelding toch klopt in elke taal.
Je kan kiezen hoe de URL's er uit komen te zien. De meeste bedrijven kiezen voor www.domein.nl/taal. Dit is wat de meeste bedrijven gebruiken en wat vaak voor de SEO het beste werkt.

Ja dit kan. We kunnen aan de hand van verschillende factoren detecteren welke taal de gebruiker het fijnste zou vinden en ervoor zorgen dat ze op de juiste taal uitkomen.

Hoe vertalen jullie mijn website?​

Om je website te kunnen vertalen gebruiken we een vertaal-plugin in combinatie met een automatische vertaalmachine, zo kunnen gemakkelijk je website vertalen. Mocht het nodig zijn dan kan je de vertaalde tekst nog laten nalopen door een mens zodat alles 100% klopt, in elke taal.

Website vertaalbaar maken​

Eerst moeten we je website geschikt maken om deze te vertalen. Hiervoor installeren we een plugin en zorgen ervoor dat deze goed is ingesteld. ​

Automatische vertaling

Een website vertalen kost normaal veel tijd. Het grootste gedeelte van de vertaling doen we automatisch door DeepL te gebruiken een op AI gebaseerde vertaalmachine. ​

Handmatige controle​

Een automatische vertaling is natuurlijk snel en makkelijk, maar een handmatige controle door een mens geeft je de zekerheid dat het 100% klopt.

Verschillende talen

We bieden standaard 7 talen aan: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees en Italiaans. Wil je nog een andere taal zoals Chinees of Russisch? Neem contact met ons op.​

1. Website vertaalbaar maken

Wij installeren de vertalingsplugin, voegen de talen toe en integreren de taalkeuze in het menu

€99,95

/jaar

2. Automatische vertaling

Laat je website optioneel automatisch vertalen met één van de onderstaande pakketten.

Translate Starter

Voor de kleinere websites met maximaal 2 talen

€4,95

/maand

Translate Professional

Voor de kleinere websites met maximaal 4 talen

€9,95

/maand

Translate Business

Voor de kleinere websites met maximaal 6 talen

€19,95

/maand

3. Vertaalcontrole (optioneel)

Per 10.000 karakters (ongeveer 2000 woorden)

Prijs op aanvraag

Scroll naar boven